Ahsen Eroğlu Cem Yılmaz’la Çalışmaya Devam Ediyor

Ahsen Eroğlu Cem Yılmaz’la Çalışmaya Devam Ediyor
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından biri olan ve sektörde çok iş alan oyunculardan Ahsen Eroğlu Erşan Kuneri dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Son zamanların en çok iş alan oyuncularından biri olan genç ve güzel oyuncu Ahsen Eroğlu şu sıralar Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Gökhan karakterinin kız kardeşi olarak yer alıyor. Daha önce de Merve Kült ve Cem Yılmaz’ın yazıp oynadığı Ayzek’le Bir Gece Filminde rol alan oyuncu sektörün beğenilen ve başarılı oyuncuları arasında gösteriliyor. Menajerimi Ara dizisindeki başarısıyla büyük çıkış yakalayan genç oyuncu yapımcıların sık sık kapısını çaldığı isimlerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Ünlü oyuncu Cem Yılmaz’la birlikte rol aldığı Ayzek’le Bir Gece filmiyle ünlü isim Cem Yılmaz’la iyi bir çalışma ortamı geçirmişti. Netflix için hazırlanan filmin ardından ikili bir kez daha aynı seti paylaşacak. Yine Netflix’te yayınlanan ve ilk sezonu büyük beğeni toplayan Cem Yılmaz’ın yapımcılığını yaptığı ve rol aldığı Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu için Cem Yılmaz genç oyuncu Ahsen Eroğlu’nu da oyuncu kadrosuna dahil etti.

Ahsen Eroğlu Erşan Kuneri Dizisinde

Ünlü isim Cem Yılmaz tarafından hazırlanan ve senaryosu da yine Cem Yılmaz tarafından kaleme alınan 1970’li yıllarda müzik ve film piyasasında bir yapımcının hikayesini anlatan Erşan Kuneri dizisi internet yayın platformu Netflix’te yayınlanmış ve seyirci tarafından oldukça beğenilmişti. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken Erşan Kuneri karakterini Cem Yılmaz canlandırmıştı. Netflix tarafından ikinci sezon onayı verilen Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon çalışmaları başladı. Senaryosunu yine Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı dizide Cem Yılmaz daha önce Ayzek’le Bir Gece adlı filmde birlikte çalıştığı genç oyuncu Ahsen Eroğlu’nu da kadroya dahil etti. Başarılı ve güzel oyuncunun dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil. Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon çalışmaları başlarken dizinin yaz aylarında sete çıkması bekleniyor.

Merve Kült Yayına Giriyor

Öbür taraftan başrolünde ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı Merve Kült filminin yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz yaz aylarında çekilen ve yönetmen koltuğunda Cemal Alphan’ın yer aldığı Merve Kült Filmi için merakla beklenen yayın tarihi yayıncı platform Netflix tarafından duyuruldu. Netflix’in iddialı projeleri arasında gösterilen ve seyircinin de merakla beklediği Merve Kült 9 Haziran tarihinde platformda yayınlanmaya başlayacak. Filmde Ahsen Eroğlu genç bir halkla ilişkiler müdürünü canlandırıyor.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar