Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çiftinden Müjdeli Haber!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çiftinden Müjdeli Haber!
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çiftinden dört yıl sonra müjdeli haber geldi. Çiftin bir bebekleri olacağı ve Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında evlilikleriyle ve mutlu birliktelikleriyle herkesin takdirini kazanan ve örnek çift olarak gösterilen çiftlerden Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın mutluluklarına mutluluk katılıyor. 4 yıldır evli olan ve magazin medyasında mutlu evlilikleriyle her daim konu olan Kenan ve Sinem Çiftinin uzun zamandır bebek istedikleri biliniyordu. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin istediği sonunda oldu. Magazin medyası ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü çiftin bir bebekleri olacağı öğrenildi. İkilinin bebek bekledikleri magazin gündemine bomba gibi düşerken çiftin de oldukça sevinçli oldukları öğrenildi. Bir süredir herkesten gizledikleri bebekle ilgili çiftin sadece en yakınlarına bu bilgiyi verdikleri öğrenildi. İşte haberin detayları!

Kenan İmirzalıoğlu & Sinem Kobal Çifti Bebek Bekliyor!

Dört yıldır evli olan ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve sinem Kobal çiftinin dört yıllık sürenin sonunda bir bebek bekledikleri ortaya çıktı. Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğunu özellikle bu süre içinde bebek beklediklerini nazardan çekindikleri için herkesten sakladıkları öğrenildi. Sadece en yakınlarıyla bu güzel haberi paylaşan çiftin de oldukça mutlu olduğu öğrenildi. Bebeğin dört aylık olduğu ve cinsiyetinin de belli olduğu öğrenilirken haber sosyal medyada ve magazin medyasında gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu Kız Babası Olacak!

Ünlü ve başarı oyuncu şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster’in başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ve güzel oyuncu Sinem Kobal’ın 4 aylık olan bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Gelen bilgilere göre bebeğin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilirken özellikle Sinem Kobal’ın bir süredir ekranlardan uzak olmasının ve kendisine gelen projelere hayır cevabı vermesinin de sebebi ortaya çıkmış oldu. Haber dün öğlen saatlerinde ortaya çıkarken çiftin hayranları da sosyal medya üzerinden binlerce tebrik mesajı ve yorumla çifti tebrik ettiği öğrenildi. Sinem Kobal’ın özellikle bu günlerde sokağa çıkmadığı ve doktoru dışında başka bir yere gitmediği ve olabildiğince kendine dikkat ettiği iddia edildi. Bizde ünlü çifti doğacak bebeklerinden dolayı tebrik ediyor ve doğacak bebeğin sağlıklı olmasını temenni ediyoruz.

07-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar