Yamaç rolü Aras Bulut İynemli'den önce bir başka Çukur oyuncusuna teklif edilmiş!

Yamaç rolü Aras Bulut İynemli'den önce bir başka Çukur oyuncusuna teklif edilmiş!
Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle ekranları kasıp kavuruyor. Peki bu rolü şu anda Çukur'da rol alan başka bir isme teklif edildiğini söylesek.

Çukur dizisi 3. sezonuyla ekrana geliyor. Dizinin başrolünde yer alan Aras Bulut İynemli, can verdiği Yamaç karakteriyle herkesten takdir topluyor. Aslına bakarsanız Yamaç Koçovalı rolü için ilk düşünülen isim Aras Bulut İynemli bile değildi. Aras Bulut İynemli'den önce başka bir isme teklif götürüldü ancak o isim gelen teklifi reddetti. Hatta o isim şu an Çukur dizisinde rol almaya devam ediyor. Peki kim bu isim? Yamaç Koçovalı rolü ilk olarak hangi oyuncuya teklif edildi.

Yamaç rolü daha önce Barış Arduç'a önerilmiş

Barış Arduç, geçtiğimiz günlerde, aksiyon dolu bölümleriyle izleyicileri heyecana boğan Çukur dizisine katıldı. Kiralık Aşk dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Kuzgun dizisinde rol alan Barış Arduç, Arık Böke karakteriyle diziye dahil oldu. Hatırlarsınız Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet, Koçovalılar'ın başına bela olmayı başarmıştı. Arık Böke de Çağatay Erdenet karakterinin kardeşi olarak karşımıza çıkıyor. Çukur dizisine yeni bir soluk getiren Barış Arduç ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Meğersem Yamaç Koçovalı rolü ilk olarak Barış Arduç'a teklif edilmiş. Yakışıklı oyuncu kendisine gelen teklifi reddetmiş. İlginçtir ki, Barış Arduç, geçtiğimiz yıllarda başrol olmayı reddettiği diziye yan karakter olarak dahil oldu. Eğer o teklifi kabul etseydi Aras Bulut İynemli yerine Barış Arduç'u Yamaç Koçovalı olarak izleyecektik. Yamaç karakterini Barış Arduç canlandırsaydı ortaya nasıl bir iş çıkardı merak ediyoruz ve merak etmeye de devam edeceğiz.

Çukur yeni bölüm ne zaman?

Ay Yapım imzasıyla Show TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Çukur dizisi, bir süredir malum sebeplerden dolayı ekrana gelemiyor. Geçtiğimiz hafta oyuncuların evden çektikleri videolarla tamamlanabilen Çukur bölümü ekrana gelmişti. Haliyle Çukur dizisi izleyicileri bu hafta da yeni bölümü beklemeye başladı. Normal şartlarda yeni bölümün 11 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da gelmesi bekleniyordu ancak yeni bölüm Show TV'nin yayın akışında görülemiyor. Çukur dizisinin yeni bölümü bu hafta gelmeyince "Çukur yeni bölüm ne zaman?" gibi sorular sormaya başladı. Çukur dizisinin çekimleri şu anda gerçekleştirilemiyor. Bu yüzden de yeni bölümler ekrana gelemiyor. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da büyük bir muamma.

08-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar