Kenan İmirzalıoğlu Yapımcılara İsyan Bayrağı Açtı!

Kenan İmirzalıoğlu Yapımcılara İsyan Bayrağı Açtı!
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yapımcılara isyan bayrağı açtı. Ünlü oyuncu televizyon dizilerinin süresinden ve çalışma şartlarından dert yakındı. Detaylar haberimizde!

Son dönem Türk Sinemasının ve dizi sektörünün vazgeçilmez oyuncularından biridir Kenan İmirzalıoğlu. Usta oyuncunun özellikle son dönemde rol aldığı sinema filmlerinin gişelerde yaptığı hasılatla büyük bir başarı yakalamayı başarırken ne yazık ki yine son dönemde rol aldığı dizilerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Oyuncunun rol aldığı son dizi olan ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatının anlatıldığı dizi daha başlar başlamaz yayından kaldırılmıştı. Yine oyuncunun son dönemlerde rol aldığı Karadayı ise başarılı reytingiyle adından söz ettiren diziler arasına girmişti. Oyuncu bir süredir dizilerde rol almazken geçtiğimiz günlerde tv dizileri ile ilgili yaptığı açıklama magazin dünyası ve sosyal medyada çok konuşuldu.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Tv Dizilerine Eleştiri!

Usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu rol aldığı yapımlara kendi adını da katan ve rolü büyüten isimlerden biri. Oyuncunun tecrübesi yeteneği ile birleşince ortaya her yapımcının çalışmak istediği bir oyuncu profili çıkıyor. Birçok film ve dizide rol alan oyuncu son dönemde ise özellikle tv dizilerine belli bir mesafeyle yaklaşıyor. Şu sıralar internet yayın platformunda yayınlanan Alef adlı dizide rol alan oyuncu kendisine uzatılan mikrofonlara yaptığı açıklamada tv dizilerinin uzunluğundan ve çalışma şartlarının ağırlığında dert yakındı. Oyuncu tv dizlerinde reklam için uzun süreli dizilerin yapıldığını ve bunun da çalışma şartlarını zorlaştırdığını ifade ederken her hafta 150 dakika dizi çekmenin zor olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu “geleceğimiz dijitalde” açıklamasını yaptı ve 150 dakikalık dizilerden yakındı.

Kenan İmirzalıoğlu Hangi Yapımda Rol Alıyor?

Son dönemlerde televizyon dizilerine mesafeli duran ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenen ve aynı zamanda Blu Tv’de yayınlanan Alef dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu özellikle Alef dizisiyle dikkat çekiyor. Kenan İmirzalıoğlu, başrolünü Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’le ortaklaşa paylaştığı Alef dizisinde hırslı bir dedektif olan Kemal karakterine hayat veriyor. Rolünde başarılı olabilmek için polis arkadaşlarından destek aldığını anlatan İmirzalıoğlu yine 2003 – 2005 yılları arasında yayınlanan Alacakaranlık adlı dizide de polis rolünü canlandırmıştı. Oyuncunun iyi bir senaryo geldiği takdirde tv dizilerine sıcak bakıp bakmayacağı ise merak ediliyor.

09-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar