Kenan İmirzalıoğlu’ndan Babalık İtirafı!

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Babalık İtirafı!
Bir bebeği olacağını henüz yeni öğrenen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ndan acı bir itiraf geldi. Oyuncu doğacak bebeğinin ilk önce her zaman anne diyeceğini üzülerek açıkladı.

Ünlü oyuncu ve bu günlerde başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun bugün sosyal medyaya düşen itirafı bir anda erkeklerin en büyük üzüntüsünü gözler önüne serdi. Ünlü oyuncu ve eşi güzel oyuncu Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde bir bebeklerinin olacağı müjdesini almışlar ve Sinem Kobal’ın dört aylık hamile olduğu magazin basınına yansımıştı. O günden sonra tabir yerindeyse sosyal medya ve magazin basını Kenan ve Sinem çiftinin doğacak çocuklarıyla yatıp onunla kalkıyorlar. Cinsiyetinin kız olduğu öğrenilen bebek henüz doğmadan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu için bir derttir almış durumda. Hemen her devir ve dönemde belki de binlerce yıldır sorulan annelik mi babalık mı sorusuna Kenan İmirzalıoğlu ise üzülerek de olsa annelik cevabını vermiş durumda. İşte haberin detayları!

Doğacak Bebek Anne Diyecek Baba Demeyecek!

Geçtiğimiz günlerde bir bebekleri olacağı haberini alan ve bunu sosyal medya ve magazin basınıyla paylaşan Kobal ve İmirzalıoğlu çifti hemen her gün doğacak bebekleriyle ilgili yeni haberlerle gündeme geliyorlar. Kimi bir paylaşım kimi bir cevap ama mutlaka bir haber düşüyor basının önüne. Bugün de 45 yaşındaki ünlü oyuncu ve Kim milyoner Olmak İster’in başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu yarışma programını sunarken samimi bir itirafta bulundu. Bu itiraf bir anda sosyal medyanın gündemine otururken Sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu doğacak bebekleriyle ilgili olarak her zaman ilk önce anne diyecek diyerek burukluğunu dile getirdi. Kenan İmirzalıoğlu’nun itiraf gibi açıklması bir anda gündemin ilk sıralarında yerini aldı.

Baba Diyeceğini Sanmıyorum!

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını sunarken dünyaya gelecek ve henüz 4 aylık olan bebekleriyle ilgili bir itirafta bulundu. Bu itirafın bir noktada burukluğunu da yaşayan baba adayı Kenan İmirzalıoğlu itirafında “çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa ‘anne anne’ diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da ‘anne’ diyecek. ‘baba’ diyeceğini sanmıyorum” ifadelerini kullandı. Bu itirafta kıskanma kadar bir buruklukta gizli ve Kenan İmirzalıoğlu şimdiden bunu yaşamaya başlamış. Umarız doğacak bebek sağlıklı sıhhatli olur ve her zaman anne ve babasını çok sever.

13-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar