Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu!

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu!
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun çok konuşulacak yeni dizisi belli oldu. İki yılın sonunda oldukça büyük bir bütçeli dizinin başrolünü üstleneceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Kenan İmirzalıoğlu, dizide Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak.

Daha önce Karadayı dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda Vatanım Sensin ve İstanbullu Gelin dizilerinin yapımcılığını üstlenen 03 Medya ile anlaşma yaptı. 

İddialara göre Kenan İmirzalıoğlu, yeni projede Osmanlı tarihinin bir bölümünü anlatan dizide rol alacak. 42 yaşındaki ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, dizide Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak. Daha önceleri de Kenan İmirzalıoğlu'nun Peyami Safa'nın yarattığı, Cingöz Recai karakterini canlandıracağı öne sürülmüştü. 

Daha önce ATV'de yayınlanan Karadayı dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, dizi süreleri kısalmadıkça ekrana dönmeyeceğini ifade etmişti.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

18 Haziran 1974 yılında Ankara'da doğan İmirzalıoğlu;

Deli Yürek, Hayat Bağları, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Alacakaranlık, Yazı Tura, Acı Hayat, Son Osmanlı Yandım Ali, Kabadayı, Ejder Kapanı, Ezel, Uzun Hikaye, Karadayı dizilerinde rol aldı.

 

13-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar