Şevket Çoruh'un akıbeti belli oldu

Şevket Çoruh'un akıbeti belli oldu
16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum için Hayır diyeceğini açıkladıktan sonra işinden olan İrfan Değirmenci'ye destek veren Şevket Çoruh'un akıbeti belli oldu. Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a devam edecek mi?

Türk televizyon tarihine damga vuran Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi yayınlanan 435. bölümüyle izleyenlerin akıllarında soru işareti bırakmıştı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un yıllardır hayat verdiği "Mesut Komiser" karakteri düşmanı Gümüş vuruldu.Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın geçen hafta yayınlanan 435'inci bölümünde Mesut komiser vurulmuş, ameliyata alınmıştı. Ameliyathanede ölümün eşiğinde olan Mesut Komiserin yanına düşmanı Gümüş girmiş ve alnına silah dayamıştı. Dizinin takipçileri gelecek bölümde neler olacağını beklerken sosyal medyada 'Şevket Çoruh diziden ayrıldı' iddiaları yayılmıştı. Peki Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? İşte yeni gelişmeler...

MESUT KOMİSER DİZİYE DEVAM EDECEK Mİ?

Uzun zamandır Kanal D'de işine devam eden İrfan Değirmenci geçtiğimiz günlerde hayır oyu kullanacağını açıklamış ve kanal yönetimi tarafından işine son verilmişti. Gelişmeler üzerine Şevket Çoruh sosyal medya hesabından "ben de hayır diyorum beni de kovun" yazarak Değirmenci'ye sahip çıkmıştı. Ancak beklenen olmadı. Kanal D'ye restini çeken Şevket Çoruh dizinin son yayınlanan bölümünde Gümüş'ün elinden ekip sayesinde kurtuldu. Kanal D 'beni de kovun!' diye rest çeken Şevket Çoruh'u kovmadı. Dizi takipçileri rahat bir nefes aldı.

Şevket Çoruh Kimdir?

Terzi anne ve şoför babanın oğlu olarak dünyaya gelen Şevket Çoruh, 1973 yılının ekim ayında dünyaya geldi. 14 yaşından 24 yaşına kadar Maltepe'de yaşayan Şevket Çoruh, aslen Artvinlidir. Aldığı eğitimin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim alan Çoruh, sanat dünyasına atıldı. Günay Karacaoğlu il yaptığı evliliğinden bir çocuğu olmuş, adını da Gülenay koymuşlardır. Daha sonrasında ise evliliklerini bitirme kararı aldılar. 

14-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar