Savaşçı dizisinin efsane kadrosu | Savaşçı dizisi oyuncuları

Savaşçı dizisinin efsane kadrosu | Savaşçı dizisi oyuncuları
Fox Tv'nin yeni başlayan dizisi Savaşçı ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Askerin PKK ile mücadelesini anlatan dizinin kadrosunda birbirinden önemli isimler yer alıyor. İşte ilk bölümü ile gönülleri fetheden dizinin oyuncuları...

Yayınlandığı ilk bölümü ile zirveye oturan Savaşçı dizisi izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Adını altın harflerle yazdıracak olan dizinin başrolünü yakışıklı oyuncu Berk Oktay canlandırıyor. Dizi tam 1 yılı aşkın süredir hazırlık aşamasında idi. Dizinin çekimleri Eskişehir'de kurulan bir büyük bir platoda gerçekleşiyor. Dizi sonuna kadar da burada çekileceğini ifade edildi. Fox Tv'nin ekranlara kilitleyecek dizisi Savaşçı, 2200 yıllık geçmişi olan hikayeyi konu alıyor. Bir TİM'in öyküsünün canlandırıldığı dizinin gelecek bölümleri merakla bekleniyor. 

Savaşçı dizisinin oyuncuları

Berk Oktay : Yüzbaşı Kaan Bozok

Başarılı oyuncu Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ankara'da yaşamını sürdüren oyuncu üniversiteyi Jeoloji Mühendisliği'ni başarı ile bitirerek tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında ekranlara gelen Akasya Durağı adlı dizide yapmıştır.

Murat Serezli : Albay Halil İbrahim Kopuz

Dağ 2 filminde canlandırdığı rol ile akıllara kazınan Murat Serezli, 3 Ekim 1969 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk deneyimini Sıla, Arka Sokaklar, Türk Malı, Muck,İşler Güçler gibi yapımlarda pekiştirmiştir.

Fırat Albayram : Üsteğmen Serdar Türkmen

Uğur Biçer : Üstçavuş Emre Durmuş

Yıldız Çağrı Atiksoy : Aslı Özkaynak

Nazan Diper : Selver Bozok

Yeliz Akkaya : Hatice Bayat

Alican Albayrak : Teğmen Murat Gündoğdu

Zeynep Elçin : Yıldız Bozok

Bahadır Vatanoğlu : Astsubay Galip Aygün

Ali Tarık Fındık : İlyas Astsubay

Doğan Bayraktar : Üstçavuş Serdar Yenilmez

Burç Kümbetlioğlu : Başçavuş Bayram Bayat

Hakan Dinçkol : Başçavuş Turan Hüseyinoğlu

12-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler