Kendi Düşen Ağlamaz TRT 1’de Başlıyor

Kendi Düşen Ağlamaz TRT 1’de Başlıyor
TRT 1 yaz sezonuna hızlı ve iddialı hazırlanıyor. Kanal şimdiden üç yaz dizisini duyurdu. Kanalın duyurduğu son dizi Kendi Düşen Ağlamaz adını taşıyor.

Televizyon kanalları yaz sezonunda yayınlayacakları dizilerin çalışmalarına başladı. Haziran ayında sona ermesi beklenen sezonun ardından sezon finali yapacak ya da final yaparak ekranlara veda edecek dizilerin yerine yayın hayatına başlayacak yaz dizlerinin adları ve hangi kanallarda yayınlanacakları belli olmaya başladı. Daha önce Atv tarafından duyurulan iki yaz dizisinin ardından yaz sezonuna iddialı hazırlanan TRT 1’de yaz dizilerinin adlarını duyurdu ve çalışmaların başladığını açıkladı. Daha önce de yaz sezonu için birçok yeni diziyi yayın hayatına başlatan kanal 2023 yaz sezonu içinde en az üç diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Kanal tarafından açıklanan ve Goya Entertainment tarafından hazırlıkları başlayan Neşeli Günler adlı dizinin ardından yeni bir dizinin daha adı açıklandı. NG Medya tarafından hazırlanacağı belirtilen dizinin adı Kendi Düşen Ağlamaz olarak duyuruldu.

Kendi Düşen Ağlamaz

TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşacak dizilerin hazırlıkları başladı. Haziran ayının ikinci haftası ya da en geç temmuz ayının ilk haftasında ekrana gelmesi beklenen yaz sezonu dizilerinden Neşeli Günler’in ardından kanal yine bu sefer de NG Medya tarafından hazırlıkları başlayan Kendi Düşen Ağlamaz’ı duyurdu. Genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise İnci Balabanoğlu yer alacak. Bir otelde staj yapan Alize ile tamirci ustası Serkan’ın hikayesini konu alan dizi Tuna Kıygı ve Gülbike Üte tarafından kaleme alınıyor. Şu sıralar cast çalışması başlayan ve aynı zamanda hikaye ve senaryo yazımı da devam eden dizinin en geç haziran ayı başında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor.

Diğer Diziler neler?

TRT 1 yaz sezonuna hızlı ve iddialı hazırlanıyor. Birçok dizisi sezon arası verecek kanal onların yerine yayın akışına koyacağı dizilerin hazırlıklarını başlattı. Goya Entertainment tarafından hazırlıkları başlayan neşeli Günler dizisinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ otururken dizinin senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor. Dizide tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okula geri dönen Neşe adında bir kadın ve ailesinin renkli hikayesi konu ediliyor. Kanalın bir diğer yazlık dizisi ise Kore’de yayınlanan Once Again adlı bir diziden uyarlanıyor ve Fabrika Yapım tarafından hazırlanıyor. Onur Buldu’nun başrolünde yer alacağı dizi bir ailenin çocuklarının hikayesini anlatıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen otururken diziyi Baykut Badem kaleme alıyor.

19-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar