Kerem Bürsin Sessizliğini Bozdu! Demet Özdemir’le Aşk İddialarına Ne Yanıt Verdi?

Kerem Bürsin Sessizliğini Bozdu! Demet Özdemir’le Aşk İddialarına Ne Yanıt Verdi?
Genç oyuncu Kerem Bürsin katıldığı bir canlı yayında oyuncu Demet Özdemir ile olan aşk iddialarına yanıt verdi. Peki Kerem Bürsin bu iddiayı nasıl yalanladı. İşte cevabı!

Magazin basınında uzun bir süredir konuşulan ancak bir türlü doğrulatamayan aşk iddiaları vardır. İki ünlünün birbirine aşık olduğu söylentileri ayyuka çıkmıştır ama bunu ispat edecek ne bir kare fotoğraf ne de tek kare görüntü vardır. Bu iddialar söylentiden öteye gitmez. Uzun süredir bu iddialardan birini de Oyuncu Kerem Bürsin ile yine kendisi gibi oyuncu Demet Özdemir arasında var olduğu iddia edilen aşk dedikodusu oluşturuyor. Sosyal medya ve magazin gündemi uzun bir süredir bu aşk dedikodusuyla çalkalanıyor. Son olarak Kerem Bürsin sosyal medya hesabından bir bardak paylaşınca bir anda herkes bu bardağın üzerindeki harfi bu aşk için bir delil olarak kabul etti. Ancak ne yazık ki yine Kerem Bürsin bu iddiayı çabuk bitirdi. İşte detaylar!

Kerem Bürsin & Demet Özdemir

Oyuncu Kerem Bürsin’in adı son zamanlarda oyuncu Demet Özdemir’le sıkça anılmaya başlandı. İkili arasında aşk yaşandığına dair söylentiler magazin gündemine bir anda bomba gibi düşerken herkes ikili arasındaki aşkı konuşmaya başladı. Hatta kerem Bürsin’in sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf bu aşk için kaynak olarak gösterildi. Aşk dedikoduları o kadar arttı ki Kerem Bürsin bu iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Sosyal medya hesabından bir canlı yayına katılan oyuncu Kerem Bürsin’in elindeki ‘D’ harfli kupa oyuncunun Demet Özdemir’le olan aşk iddialarına kaynak gösterilmiş ve iddialar bu kupa üzerinden sürüp gitmişti. İşte Kerem Bürsin bu iddialara yine aynı şekilde bir fotoğrafla cevap verdi.

İddiaları ‘Ti’ye Aldı!

Kerem Bürsin sosyal medya hesabı üzerinden katıldığı bir canlı yayında daha önce ekinde ‘D’ harfli bir kupayla çıkmış ve bu fotoğraf Kerem Bürsin Demet Özdemir aşkı için iddiaları güçlendirmişti. Kerem Bürsin bunun üzerine katıldığı canlı yayında yine elinde bir bardakla görüntülendi. Bu sefer bardak üzerinde herhangi bir harf veya başka bir şey yoktu. Kerem Bürsin katıldığı canlı yayında boş bardağı göstererek hakkındaki iddiayı tiye aldı. Bürsin “bu sefer bembeyaz bir bardağa kalemim ile rastgele bir harf yapacağım. Ç’den başlayıp Z’ye kadar gideceğim” diyerek hakkındaki iddiaları ciddiye almadığını vurguladı. Böylece ilk ağızdan Kerem Bürsin Demet Özdemir aşkı yalanlanmış oldu.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar