Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı!

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı!
Televizyon ve magazin dünyasının sevilen iki yıldız oyuncusu Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, üç buçuk yıllık ilişkilerini bitirdi. İşte detaylar!

Magazin dünyasının sevilen ve gözde çiftlerinden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftinin 3,5 yıllık ilişkilerini bitirdikleri ve ayrıldıkları iddia ediliyor. Sevenlerinin birbirine çok yakıştırdığı ve ilişkilerinin evlilikle biteceğini tahmin ettikleri çift 2015 yılında  aynı reklam projesinde yer aldıktan sonra beraber olmaya başlamışlardı. İkili sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme gelse de ve aralarında bir soğukluk olduğu konuşulsa da çift yaptıkları açıklamalarla bunu hep reddetmişlerdi. Çiftin son gelen haberlere göre bu sefer dönüşü olmayacak şekilde ayrıldıkları iddia edildi. Bu ayrılıktan sonra şimdilerde Alice adlı müzikalde başrolde olan Serenay Sarıkaya’nın nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu oldu. İkilinin ayrığına dair tüm detayları canlıtv takipçileri için derledik.

Amerika Dönüşü Ayrlık Kararı Aldılar

Daha önce birçok kez ayrılık haberleriyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin bu kez iddiaları doğruladı. Magazin dünyasından gelen haberlere göre; çiftin Kerem Bürsin'in Amerika’dan dönmesinin ardından dün akşam ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Çiftin uzun zamandır birbirine karşı mesafeli davranıyorlar ancak bunu hep inkar ediyorlardı. Geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu giyim markasının lansmanında sakal bıraktığı görülen Kerem Bürsin, "Sakallar şu anki ruh halim. Sadece uzatmak istedim. Serenay (Sarıkaya) Amerika dönüşü ilk gördüğünde biraz şaşırdı ama sevdi" demişti. Seranay Sarıkaya ise verdiği bir röportajda uzun süren ilişkilerinin temelinde anlayış, sevgi ve saygının yattığını söyleyerek, "Bence iyi bir ilişki birbirini idare etme sanatıdır" ifadelerini kullanmıştı.

                             

Sosyal Medyada Sadece Bir Fotoğraf Kaldı

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ayrılığının duyulmasının ardından Sarıkaya’nın instagram hesabına giren takipçileri güzel oyuncunun yüzlerce fotoğrafı arasında Bürsin’le birlikte göründüğü sadece tek bir karenin bırakıldığını fark etti. Geriye kalan tek karenin de çiftin birlikte oldukları dönemde beraber oynadıkları bir reklam filmine ait bir çalışmaydı. Sosyal medya ve magazin dünyası bu ayrılık haberiyle çalkalanırken çift bundan sonra ayrı yerlerde yaşayacaklarını da gösterdi. Ayrılık kararının alınmasının ardından Kerem Bürsin bu sabah itibarıyla birlikte yaşadıkları evden de taşındı. Üç buçuk senedir birlikte olan çift yapılan sosyal medya anketlerinde açık ara "en beğenilen çift" seçiliyordu. Çiftin bundan sonraki süreçte ne yapacakları ve tekrar bir araya gelip gelmeyecekleri merak konusu oldu.

25-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar