Kerem Koçovalı kimdir? Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da rol alacak mı?

Kerem Koçovalı kimdir? Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da rol alacak mı?
Son günlerde Kenan İmirzalioğlu'nun Kerem Koçovalı karakteriyle Çukur dizisine dahil olacağıyla ilgili pek çok iddia ortaya atılıyor. Bu iddialar ne kadar doğru?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Son döneme damgasının vuran Çukur dizisiyle ilgili heyecan verici bir söylenti medyada dolaşmaya başladı. Söylenene göre tecrübeli oyuncu Kenan İmirazlioğlu, Kerem Koçovalı karakteriyle diziye dahil olacak. Peki bu söylentilerin gerçeklik payı ne? Kenan İmirazlioğlu Çukur'da rol alacak mı? Kerem Koçovalı kimdir?

Kenan İmirzalioğlu Çukur'da rol alacak mı?

Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde rol alan pek çok önemli oyuncu diziden ayrılmıştı. Erkan Avcı, Dilan Çiçek Deniz ve Berkay Ateş gibi isimlerin yeni sezonda olmayacağını biliyoruz. Bu isimlerden oluşan boşluğu diziye dahil olacak yeni isimlerle doldurulacak. Sinem Kobal, Çukur dizisine dahil olması beklenen kişilerden birisi. Ancak öyle bir isim var ki diziye dahil olması halinde herkesi heyecanlandırmaması beklenemez. O kişi Kenan İmirzalioğlu'ndan başkası değil. Ortada dolaşan söylentilere göre son olarak Kanal D'den ekrana gelen Mehmet: Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alan tecrübeli oyuncu Kenan İmirzalioğlu, yeni sezonda Çukur dizisine dahil olacak. Bu iddialara şimdilik söylentinin ötesine gidemiyor. Yani Kenan İmirzalioğlu'nun Çukur dizisinde rol alıp almayacağıyla ilgili bir bilgi yok. 

Kenan İmirazlioğlu'nun eşi olan Sinem Kobal'ın da Çukur dizisine dahil olması bekleniyor. Şimdilik Çukur dizisine dahil olacak oyuncuların kimler olduğun hakkında bir bilgimiz yok. Eylül ayına girmek üzereyiz ve Çukur dizisi bir ay içerisinde ekranlarda olacak. Bunu göz önünde bulundurursak Ay Yapım'ın Çukur dizisine dahil olacak yeni oyuncuları açıklaması bekleniyor.

Kerem Koçovalı kimdir?

Kerem Koçovalı karakterini kim olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Çukur dizisinin geçtiğimiz sezon yayınlanan bir bölümünde duvarda yazan bir yazı seyircinin dikkatini çekmişti. Bildiğiniz üzere Çukur dizisinde yer alan duvar yazıları zaman zaman dizi hakkında ipuçları yer alıyor. Çukur dizisinin bir sahnesinde duvarda "Kerem Koç" yazıyordu. Bahsi geçen sahnede Meke yazının önünde yer aldığından duvar yazısı tam olarak görünmüyor. Çukur dizisi hayranlarına göre bu karakter diziye dahil olacak olan Kerem Koçovalı. İdris Koçovalı'nın geçmişte birden fazla kadınla ilişki yaşadığına değinilmişti. Başka çocuklarının da olması kuvvetle muhtemel. 

30-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar