Keremcem ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi..

Keremcem ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi..
Televizyon ekranlarının sevilen yüzlerinden Keremcem ekranlara geri döndü. Keremcem'in yeni dizisi ne oldu? Keremcem hangi dizide yer alacak?

Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Kimse Bilmez dizisinin başrolünde genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Keremcem bulunuyor. İşte Kimse Bilmez dizisi hakkında tüm detaylar..

KEREMCEM'İN YENİ DİZİSİ : KİMSE BİLMEZ

Güzel sesinin yanı sıra başarılı oyunculuğu ile televizyon dünyasının sevilen isimi Keremcem, ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez ile ekranlara geri dönüyor. Keremcem hayranlarının büyük bir merakla beklediği yeni dizi Kimse Bilmez dizisinin başrollerinde Özgü Kaya, Engin Hepileri, Serdar Şanal gibi başarılı isimler yer alıyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile yaz sezonuna damga vurması bekleniyor. Yakışıklı oyuncu kendi sosyal medya hesabından ilk fotoğrafı paylaştı. Dizi setinden paylaştığı bir gönderiye 'Kimse Bilmez çok yakında ATV'de.' notunu düştü. Reytingleri alt üst etmesi beklenen dizi ile ilgili ünlü isimler çok pozitif yorumlarda bulundu. Bakalım ATV'nin patlmasını beklediği yeni dizi Kimse Bilmez reytingler de kaçıncı sıraya yerleşecek.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Serdar Şanal'ın başrollerini paylaştığı Kimse Bilmez dizisi televizyon tutkunlarını heyecanlandırdı. Herkesin aklında 'Kimse Bilmez dizisi ne zaman başlayacak?' sorusu yerini aldı. Merakla beklenen yeni dizi Kimse Bilmez'in Ramazan Bayramı'nın ardından ekranlara gelmesi bekleniyor. Yapım şirketi henüz net bir başlama tarihi vermedi. Kimse Bilmez yayın tarihinin önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. 

Keremcem, Kimse Bilmez dizisinde çok küçük yaşta anne babasını kaybetmiş fakat üstün zekası ve başarısı ile devlette uzun yıllar gizli görev yapmış, elektronik ve tamir konusunda da usta olan 'Ali' karakterini canlandıracak. İlk defa böyle bir karakteri canlandıracak olan Keremcem'in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Keremcem, 2005 yılında ekranlara gelen Aşk Oyunu dizisi ile büyük sükse yakaladı. İşte Keremcem'in rol aldığı diğer yapımlar..

Keremcem Dizileri :

Kimse Bilmez  - (Ali Hüroğlu, Atv, Baba Yapım, 2019)

 Aşk ve Mavi -  (Yaman, Atv, 2018)

O Hayat Benim - (Ateş) (2014)

Merhaba Hayat -  (2012)

Tövbeler Tövbesi -  (2011)

Keskin Bıçak - (2010)

İki Yabancı - (2007)

Avrupa Yakası - (2007)

Elif - (2008)

Aşk Oyunu - (2005)

18-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar