Keremcem’in Yeni İşi Hayranlarını Çok Sevindirdi!

Keremcem’in Yeni İşi Hayranlarını Çok Sevindirdi!
Ünlü oyuncu Keremcem'den hayranlarına güzel bir sürpriz geldi. Oyuncu beş yıl aradan sonra bir müzik parçasına imza attı. Keremcem 2020 deyeni parçaların da müjdesini verdi!

Ekranların sevilen oyuncularından Keremcem yaz sezonunda başlayan Kimse Bilmez Dizisi’nin erken final yapmasıyla hayranlarını üzdü. Dizi yaz sezonunda başlamış ve ilk zamanlar reytinglerde başarılı sonuçlar alsa da bu durum fazla uzun sürmemişti. Yayıncı kanalın reytinglerin düşüklüğünü sebep göstererek diziye erken final yaptırmıştı. Bu durum özellikle genç kızların sevgisini fazlasıyla yaşayan Keremcem içinde tatsız bir gelişme olmuştu. Ancak sevenleri tarafından hayranlıkla takip edilen yakışıklı oyuncu dizisinin final yapmasının ardından uzun zamandır ara verdiği müzik hayatına hızlı bir giriş yaptı. Beş yıl müzik dünyasından uzak kalan ve bu sürse içinde yeni bir şarkıya imza atmayan oyuncu beş yıl aradan sonra yeni bir single hazırladı. Hayranlarını şaşırtan ve sevindiren bu gelişmenin detayları haberimizde!

Keremcem’den 5 Yıl Aradan Sonra Yeni Bir Şarkı Geldi!

Yakışıklı oyuncu ve müzisyen keremcem’den hayranlarını şaşırtan bir hamle geldi. Oyuncu reytingi düşük olması sebebiyle erken final yapan dizisinin ardından boş durmadı ve tam beş yıl aradan sonra yeni bir şarkıya imza attı. Sözleri Şebnem Sungur’a, müziği Gökhan tepe’ye ait olan Gitmişsin Çoktan adlı parça müzisyenin beş yıl aradan sonra çıkardığı ilk müzik çalışması oldu. Oyuncu ve müzisyen Keremcem 2020 yılında art arda böyle sürprizlerle sevenlerini şaşırtacağını açıkladı. Bu açıklamayla birlikte oyuncunun uzun süredir ihmal ettiği müziğe yeniden ağırlık vereceği ve bir süre oyunculuktan uzak kalacağı şeklinde yorumlandı. Keremcem’in yeni şarkısı Gitmişsin Çoktan tüm dijital platformlarda yer alarak müzisyenin sevenleriyle buluştu.

Gitmişsin Çoktan

Keremcem beş yıl aradan sonra çıkan parçası Gitmişsin Çoktan için çok heyecanlı olduğunu ve bu tür gelişmelerin daha sıklıkla yaşanacağını açıkladı. Sözleri Şebnem Sungur’a ait olan parçanın klibinin yönetmenliğini ise Mehmet Turgut yaptı. Şarkı oyuncunun Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlandı. Hayranları Keremcem’den gelen bu sürprizle oldukça mutlu olurken oyuncunun 2020 senesindeki yeni işinin müzik olduğunu açıklaması da hayranlarını ayrıca heyecanlandırdı. Bakalım Keremcem’in yeni parçası Gitmişsin Çoktan sevenleri tarafından sevilecek mi ve yeni müzisyen yeni parçalarını ne zaman yayınlayacak? Canlitv.com olarak tüm bu gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

19-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar