Star Tv dizisi Güvercin’in oyuncu kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı!

Star Tv dizisi Güvercin’in oyuncu kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı!
İddialı dizi Güvercin'in kadrosu genişlemeye devam ediyor. Star Tv dizisi Güvercin’in oyuncu kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı!

Star Tv'de başladığı günden beri ilgiyle izlenen Güvercin dizisine iki yeni isim daha katıldı. Oldukça başarılı bir şekilde sezona giriş yapan ve ilk bölümlerinden itibaren seyircinin dikkatini çeken Güvercin dizine 8. bölüm itibariyle sevilen oyuncular Erdal Cindoruk ve Bestemsu Özdemir katılıyor. Gaziantep'te çekilen Güvercin dizisi başarılı castı ve senaryosuyla çok konuşulmuştu. Star Tv'de pazar akşamları yayınlanan dizinin reytingleri ise yapımcı ve dizi ekibinin yüzünü güldürüyor.

Güvercin'e iki yeni isim katıldı

Güvercin dizisi Pastel Film tarafından Yaşar İrvül ve Efe İrvül yapımcılığında çekiliyor. Gaziantep'te çekilen Güvercin dizisinde geleneksel bir hikaye anlatılıyor. Zülüf ile Kenan'ın aşkı ve bu aşk çerçevesinde gelişen olayların ekrana aktarıldığı dizinin başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın oynadığı dizide, yeni katılan Erdal Cindoruk ve Bestemsu Özdemir'in yanı sıra, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu, Enver Akbaş gibi biçok sevilen isim yer alıyor. Star Tv'de pazar akşamları yayınlanan Güvercin dizisine Doktor İpek karakteriyle katılan Bestemsu Özdemir ve Gaffur karakteriyle katılan Erdal Cindoruk'u gelin yakından tanıyalım...

Erdal Cindoruk kimdir?

Güvercin dizisine Gaffur karakteriyle katılacak Erdal Cindoruk 10 Mayıs 1965'te Adana'da doğdu. 14 yaşında tiyatroya işci olarak başlayan Cindoruk, daha sonra Adana Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Sinema ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Erdal Cindoruk çok sayıda dizi ve filmde yer aldı. Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisiyle gündemde olan Caner Cindoruk ise usta oyuncunun yeğenidir.

Bestemsu Özdemir kimdir?

Güvercin dizisi kadrosuna dahil olan Bestemsu Özdemir 20 Nisan 1992 İstanbul doğumlu. Özdemir, Özel Saint Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım bölümünü bitirdi. Lise yıllarında bir cast ajansına kayıt yaptıran Bestemsu Özdemir, ilk olarak modellik yaptı. Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışan Özdemir, modelliği bırakıp, oyunculuk eğitimi almaya başladı. Ünlü markaların reklam yüzü de olan Özdemir, Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisinde başrol oynamıştı.

20-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar