Kim Milyonel Olmak İster’de Seyirciye Güvenmeyen Yarışmacı Yanlış Cevap Verdi!

Kim Milyonel Olmak İster’de Seyirciye Güvenmeyen Yarışmacı Yanlış Cevap Verdi!
Atv ekranlarının fenomen haline gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de büyük sürpriz! Yarışmacı seyirciye güvenmeyince kendi kararını verdi ve... Detaylar haberimizde!

Yıllardır seyirciyi ekrana bağlıyor. Birçok yarışma başladı bitti, hatta bazı yarışmalar bu yarışmayı taklit etti. Ama ne olursa olsun kimse tahtından edemedi. Her zaman söylenen söz bu yarışma programı için de gerçekleşti ve teklitler aslını yaşattı. Hangi yarışma programından bahsettiğimizi anladınız sanırım. Yıllardır Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’den bahsediyoruz. Evet Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister yıllardır seyirciyi ekranlara bağlıyor. Fenomen haline gelen yarışma önce Kenan Işık ardından Murat Yıldırım’ın sunuculuğunda yıllardır devam ediyor. Yarışmacılar kadar ekran karşısındaki seyircinin de yarıştığı ve hop oturup hop kalktığı Kim Milyoner Olmak İster tüm hızıyla devam ediyor.

Kim Milyoner olmak İster’de Geceye Damga Vuran Yarışmacı!

Atv ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılar sorulara cevap verirken kimi zaman seyirciden ya da telefon vasıtasıyla bir tanıdıklarından yardım alabiliyor ve soruya doğru cevap verirse yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde Kim Milyoner Olmak İster’in son yarışmacısı Mahmut Ziya Yılmaz sorulan soruda seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Yılmaz seyirci joker hakkını kullandıktan sonra seyircinin verdiği cevaba güvenmeyince ne yazık ki yarışmanın sonuna geldi ve yoluna devam edemedi. Yarışmanın 823. Bölümünde yarışan Yılmaz geceye damgasını vurdu. Haberi Canlıtv takipçileri için derledik.

Seyircinin Verdiği Cevaba Güvenmedi!

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasının 823. Bölümünde yarışmanın sonunda yarışan Mahmut Ziya Yılmaz geceye damgasını vurdu. Yarışmacı Yılmaz gecenin en ilginç anlarından birine imzasına attı. Yılmaz bir soru karşısında cevap konusunda emin olmayınca seyirci joker hakkını kullanmaya karar verdi. İşte ne olduysa bu andan sonra oldu ve gecenin sürprizi gerçekleşti.

Seyirci Joker Hakkını Kullandı Ama…

Gecenin son yarışmacısı Mahmut Ziya Yılmaz kendine sorulan soruda, "Dinlediğiniz, Müşvik Kenter tarafından seslendirilen, hangi dizinin baş karakteridir" sorusunda takılınca seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Soruyu seyircilere soran yarışmacı çıkan sonuca güvenmeyerek kendi seçtiği cevabı söyledi ve sorulan soruyu yanlış cevapladı. Doğru cevabı bilemeyen yarışmacı Mahmut Ziya Yılmaz, yarışmadan 1000 TL ödülle ayrıldı.

13-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar