13 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları belli oldu!

13 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları belli oldu!
13 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Çukur dizisi günün en çok izlenen dizisi olurken Zalim İstanbul, Söz ve Yasak Elma ne kadar izlendi? İşte sonuçlar!

13 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı. Çukur, Söz, Zalim İstanbul, Yasak Elma, Vuslat gibi güne damgasını vuran diziler yeni bölümleriyle ekranlara gelirken, dizi takipçileri hangi yapımın günü birinci sırada tamamladığını merak ediyor ve araştırıyor. Peki dün reytinglerde hangi dizi birinci oldu? İşte detaylar!

AB REYTİNG SONUÇLARI

AB kategorisinde dün en çok izlenen program 'Fatih Portakal ile Fox Ana Haber' olurken, iki sezondur Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olmayı başaran 'Çukur' ikinci sırada yer aldı. Kanal D'nin yeni ancak adından sık sık söz ettirmeyi başaran 'Zalim İstanbul' dizisi üçüncü sırada yer alırken, Star TV'de bu sezon final yaparak ekranlara veda edecek 'Söz' dizisi dördüncü sırada yer aldı. Entrika denildiğinde akıllara gelen ilk dizi 'Yasak Elma' ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

AB İLK 10

1- FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
2- ÇUKUR - SHOW TV
3- ZALİM İSTANBUL - KANAL D
4-  SÖZ - STAR TV
5- YASAK ELMA - FOX
6- MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
7- YASAK ELMA ÖZET - FOX
8- VUSLAT - TRT 1
9- ÇUKUR ÖZET - SHOW TV
10- SÖZ ÖZET - STAR TV

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL sonuçlarında da AB sonuçlarına yakın bir sıralama kaydedildi. 'Çukur' dizisi birinci sırada yer alırken, 'Fatih Portakal ile Fox Ana Haber' ikinci sırada, 'Söz' dizisi üçüncü sırada, 'Zalim İstanbul' dizisi dördüncü, 'Yasak Elma' dizisi ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

TOTAL İLK 10

1- ÇUKUR - SHOW TV
2- FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
3-  SÖZ - STAR TV
4- ZALİM İSTANBUL - KANAL D
5- YASAK ELMA - FOX
6- PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR - ATV
7- MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
8- ÇUKUR ÖZET - SHOW TV
9- SÖZ ÖZET - STAR TV
10- YEMİN - KANAL 7

14-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler