Sen Anlat Karadeniz bu akşam neden yok? (15 Mayıs 2019)

Sen Anlat Karadeniz bu akşam neden yok? (15 Mayıs 2019)
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz bu akşam neden yok? Sen Anlat Karadeniz bu hafta neden yayınlanmadı?

Sen Anlat Karadeniz bu hafta neden yok? ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü neden yayınlanmadı? İşte Sen Anlat Karadeniz'in bu hafta ekranlara gelmemesinin sebebi..

İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi isimleri kadrosunda bulunduran Sen Anlat Karadeniz'in bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelip gelmeyeceği büyük merak konusu oldu. Reyting rekortmeni dizi Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması dizinin hayranları internete yönlendirdi. İnternette 'Sen Anlat Karadeniz  bu akşam neden yok?' diye aratmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz'in bu hafta neden olmadığının yanıtı...

Sen Anlat Karadeniz bu akşam neden yok?

Tahir ve Nefes'in izleyenleri ekranlara bağlayan aşkını konu alan dizi Sen Anlat Karadeniz, 15 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı yeni bölümü ATV ekranlarında olmayacak. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi Sen Anlat Karadeniz'in ekranlara geldiği saatlerde Akhisar-Galatasaray Ziraat Kupası final maçı yayınlanacak. Hal böyle olunca Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü haftaya Çarşamba yani 22 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı Atv ekranlarında olacak. 

Nefes, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor mu?

Atv'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de neler oluyor? Dizinin başrol oyuncularından Nefes (İrem Helvacıoğlu) sosyal medya hesabından paylaştığı bir göndersine yorum yapan takipçisine verdiği cevap herkesi şoke etti. Son günlerde magazin gündemine sıkça düşen İrem Helvacıoğlu yaptığı bu atak ile adından bir kez daha söz ettirdi. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Sen Anlat Karadeniz, her Çarşamba akşamı yepyeni konu ve bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Son zamanlarda gündeme düşen ' Nefes diziden ayrılıyor ' haberleri ne kadar doğru diye düşünürken İrem Helvacıoğlu'nun sosyal medya üzerinden takipçisine verdiği cevap sorulara açıklık getirdi.

12-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar