Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Belli Oldu mu? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Belli Oldu mu? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Tüm Türkiye'nin merakla beklediği milyonluk soru açıklandı mı? Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Merak edenler için işte ayrıntılar!

Türk televizyon tarihinde en uzun soluklu yarışmalardan biri olan ve aynı zamanda tüm dünyada en çok kazandıran yarışma programı olarak bilinen Kim Milyoner Olmak İster yarışması şu sıralar tüm Türkiye’de en çok konuşulan ve heyecanla yeni bölümünün yayınlanması beklenen yarışmalardan biri oldu. Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve Oyuncu Murat Yıldırım tarafından sunulan yarışma son bölümünde yarışan üniversite öğrencisi Arda Ayten’le tüm sezona damgasını vurmuş ve 1 milyonluk soruya kadar gelinmişti. Ancak 1 milyon liralık soru açılmadan programın süresi bitmişti. Şimdilerde ise yarışmanın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve 1 milyonluk sorunun belli olup olmadığı merak edilen konular arasında yer aldı. Detayları canlıtv takipçileri için araştırdık.

1 Milyonluk Soru Belli Oldu mu?

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve Murat Yıldırım tarafından sunulan Kim Milyoner olmak ister sezon finali yaptı. Ancak program sezon finaline gitmeden önce öyle bir yerde bitti ki tüm Türkiye yarışmanın son bölüm sonucunu merak etmeye başladı. Yarışmanın son bölüm yarışmacısı Arda Ayten’in yarıştığı Kim Milyoner Olmak ister uzun bir aradan sonra milyonluk soruya kadar geldi. Yarışmacı Arda Ayten yarışmada milyona ulaşmak için cevaplanması gereken 12 sorudan 11’ini başarıyla bilerek son soruya kadar geldi. 11 soruyu doğru bilen yarışmacıya 12. ve son soru sorulacaktı ki yarışmanın süresi bitti. Böylece milyonluk sorunun ne olduğunu seyirci de yarışmacı Arda Ayten’de öğrenemedi. Şimdi ise tüm Türkiye milyonluk sorunun belli olup olmadığını merak ediyor. Ancak sunucu Murat yıldırım milyonluk sorunun yeni sezonun ilk bölümünde açılacağını ve belli olacağını açıkladı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Ne Zaman?

Dünyanın en çok kazandıran yarışması olarak bilinen Kim Milyoner Olmak İster kritik ve heyecanlı bir yerde sezon finali yaptı. Yarışmanın son yarışmacısı olan Arda Ayten’in inanılmaz bir performans gösterdiği ve 12 sorudan 11’ini doğru bilerek milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandığı yarışma bu bölümle sezon finaline gitti. Yeni bölümün sezon finalinin ardından yayınlanacağı açıklanırken yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak daha önceki yıllara bakıldığında yeni bölümün Eylül ayının ikinci haftası gibi yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

17-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar