İşte Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi!

İşte Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi!
TRT 1 ekranlarına damga vuran Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolü Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi belli oldu. İşte Fox Tv ekranlarının yeni dizisi...

Fox Tv ekranlarının yeni sezon için hazırladığı Kurşun dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönemde reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi belli oldu. Engin Altan Düzyatan'ın erkenk başrol oyunculuğunu üstleneceği yeni dizi Kurşun hakkında detaylar..

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi : KURŞUN

Most Productions tarafından yeni sezon için hazırlanan Kurşun dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Dizinin başrol oyuncularından biri de TRT 1'in yüksek reytingli dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi rolü canlandıran Engin Altan Düzyatan oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinde senaryo gereği diziden ayrılmak zorunda kalan Ertuğtul Gazi yani Engin Altan Düzyatan'ın yeni adresi Fox Tv oldu. Kerem Deren'in senaristliğini üstlendiği 'Kurşun' dizisinin erkek başrol oyuncusunun Engin Altan Düzyatan olması izleyicide büyük heyecan uyandırdı. Birbirinden başarılı projelere imza atan Most Productions, daha önceki sezonlarda ekranlara damga vuran Sıla, Merhamet ve Hayat Şarkısı gibi dizilerinde yapımcılığını yapmıştır. Most Productions'ın son bombası olarak Fox Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kurşun'u izleyicisi ile buluşturacak. 

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynayacağı Kurşun dizisi daha şimdiden izleyicide merak ve heyecan uyandırdı. Diriliş Ertuğrul'daki Ertuğrul Gazi rolü ile izleyicinin gönlünde taht kuran Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Kurşun'un hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Engin Altan Düzyatan, yeni dizi Kurşun'da 'Orhan Kurşun' adında bir savcıyı canlandıracak. Fox Tv'nin yeni sezon için şimdiden patlattığı bombası Kurşun'un asıl konusu nedir? Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı savcı rolündeki Orhan Kurşun ve Leyla'nın imkansız aşkı konu alınacak. Fakat dizinin henüz kadın başrol oyuncusu belli değil. Leyla karakterini canlandıracak ve savcı Orhan Kurşun ile büyük ve imkansız aşk yaşayacak olan oyuncunun kim olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Yayınlanacağı gün ve oyuncu kadrosu netleşmeyen dizi hakkında gelen bilgileri siz değerli takipçilerimiz ile paylaşacağız. Kerem Deren'in senaristliğini üstlendiği 'Kurşun' yeni sezonda FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

16-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar