Çukur'dan ayrılan ünlü oyuncu Şampiyon dizisine dahil oldu!

Çukur'dan ayrılan ünlü oyuncu Şampiyon dizisine dahil oldu!
Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, Tolgahan Sayışman'ın başrolde yer aldığı Şampiyon dizisine dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon Çukur dizisine damga vuran Erkan Avcı, TRT 1'in yeni başlayacak olan Şampiyon dizisine dahil oldu. Bildiğiniz gibi Erkan Avcı, Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Çeto karakterine can vermişti. Bakalım Şampiyon dizisinde nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacak. 

Çukur'un ikinci sezonunda gördüğümüz Erkan Avcı, Çeto karakterini hakkıyla canlandırmıştı. Sevilen oyuncu karakterin ölmesiyle birlikte diziden ayrılmıştı. Başarılı oyuncunun yeni sezonda rol alacağı dizi de belli oldu. Erkan Avcı, TRT 1'de yayınlanacak ve oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar ve Ümit Erdim gibi isimlerin rol aldığı Şampiyon dizisine dahil oldu.

Şampiyon dizisi geçtiğimiz haftalarda yayınladığı teaser ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Bunun yanı sıra oyuncu kadrosuyla da iddialı bir yapım haline geldi. Son olarak hatırlayacağınız üzere usta oyuncu Erdal Özyağcılar diziye dahil olmuştu. Kendisi dizide Şampyion'a akıl hocalığı yapan Yaman Günaltay karakyerine can verecek. Öte yandan diziye dahil olan son isim Erkan Avcı, canlandıracağı Tansel karakteriyle diziye ayrı bir hava katacaktır. Tansel karakterinin kim olduğu ise henüz belli değil. 

Erkan Avcı kimdir?

1 Şubat 1982 tarihinde memleketi Diyarbakır'da hayata gözlerini açan Erkan Avcı, üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2007 yılından beridiri dizi ve filmlerde rol alan oyuncu ilk olarak ATV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol aldı. TRT 1'de yayınlanan Acemi Müezzin, ilk Facebook dizisi Mukadderat, Sakarya Fırat dizileri ve Can, Gişe Memuru filmleriyle birlikte oyunculuk kariyeri devam etti. Patlama yaptığı ve adını duyurduğu yapım ise Zenne filmi oldu. Erkan Avcı, 2011 yılında vizyona giren Zenne filmindeki performansıyla 48. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. 2012 yılında Uzun Hikaye filminde rol aldıktan sonra iki sezon boyunca ATV'nin Karadayı dizisinde rol aldı. 2016 yılında kendisini Daha filmiyle beyaz perdede gördük. Çok yakında dönemde ise oldukça popüler iki dizide rol aldı. Bunlardan ilki TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit iken diğer Show TV'de yayınlanan Çukur idi.

18-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar