Kim Milyoner Olmak İster 1000. Özel Bölümü Sürprizlerle İzleyici Karşısında

Kim Milyoner Olmak İster 1000. Özel Bölümü Sürprizlerle İzleyici Karşısında
Türk televizyonlarının en uzun soluklu rekortmen yarışma programı 1000. Özel Bölümüyle izleyicilerine sürprizler sunacak

Türk televizyonlarının en uzun soluklu rekortmen yarışma programı 1000. Özel Bölümle izleyicilerine sürprizler sunacak. Kenan İmirzalioğlu’nun sunuculuğunu yaptığı özel programa Türk Dizilerinin ünlü isimleri misafir olacak ve yarışacaklar. 1000.bölüme özel yarışmacılar için tek tek yarışma kuralı kaldırılarak iki yarışmacıyı tek yarışmada izleyeceğiz. Kazanılan para ödülleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağışlanıyor. 

1000. Programa Özel Misafir Oyuncular

En yüksek para ödüllü bilgi yarışmasının 1000. Özel Bölümünde Kardeşlerim dizisinin  Asiye ve Doruk'u; Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, Pazar akşamı Kim Milyoner Olmak İster’de yarışacaklar. Su Burcu Yazgı Coşkun yılın yükselen yıldızı olarak  Pantene Altın Kelebek Ödülleri 2023 ‘de  iki ödül birden aldı.

Diğer özel yarışmacılar ise ATV ‘nin Aldatmak dizisinde kardeş olarak rol alan Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör de yarışmacı olarak yarışacaklar.

Yine ATV dizilerinden Yalnız Kurt’un sevilen oyuncuları  Jessica May ve Hasan Denizyaran ‘de Kim Milyoner Olmak İster’in 1000. Özel Bölümüne renk katacaklar. Jessica May sadece bu programa katılacağı için yeni Türkçe kelimelere çalıştığını itiraf etti.

Kaçıncı soruya kadar ilerleyeceklerini seyircilerin merakla beklediği özel bölüm Pazar akşamı saat 20.00 da ATV ‘de ekrana gelecek.

Dünden Bugüne Milyoner

İlk defa Kenan Işık’ın sunumuyla televizyon ekranlarında adeta izleyiciyi ekrana kilitleyen program  ‘Kim 500 Milyar İster?’  ismiyle yıldız gibi parladı. Kenan Işık’ın kaza geçirip rahatsızlanmasının ardından Selçuk Yöntem daha sonra Murat Yıldırım ve şimdilerde de Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği programa daha  nice 1000. Programlara ulaşmasını diliyoruz.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

1974'te Ankara'nın Bala ilçesinde dünyaya gelen Kenan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için İstanbul’a gelerek Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu. Mankenlik ajansına başvurmasıyla hayatı bir anlamda eğişen İmirzalıoğlu 1995'te başladığı mankenliği, Best Model of Turkey ve Best Model of the World mankenlik yarışmaları ile taçlandırdı.

1999 yılında televizyona adım atmasıyla, Deli Yürek dizisinde ilk rolünü aldı. Ardından Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Yazı Tura (Yazı Tura),Son Osmanlı: Yandım Ali (Son Osmanlı) Yandım Ali gibi sinema filmlerinde ve Alacakaranlık, Acı Hayat gibi televizyon dizilrinde rol aldı. Kabadayı (Kabadayı) filminde Şener Şen ile kamera karşısına geçen oyuncu  Ezel adlı televizyon dizisinin baş rolünde başarılı bir performans sergiledi.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar