Benim Adım Farah Dizisinin detaylarıyla belli oldu

Benim Adım Farah Dizisinin detaylarıyla belli oldu
Fox Tv’de yayınlanacak ve 03 Medya tarafından hazırlanan yeni dizi Benim Adım Farah’ın detayları belli oldu. Dizide Farah karakteri kimdir?

Yeni diziler için çalışmalarını sürdüren yapım şirketleri bu çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Bu sezon pek çok dizisi erken final yapan ve yeni yılla birlikte yeni dizileri ekrana getirecek olan Fox Tv için hazırlıkları süren ve 03 Medya tarafından projelendirilen Adım farah adlı dizinin de bir süreden beri hazırlıkları sürüyordu. Dizi hakkında fazla bir bilgi paylaşmayan yapım şirketi cast çalışmalarına devam ederken dizide başrol oynaması için Farah karakteri olarak güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir ile el sıkışmıştı. Dizide Demet Özdemir’in canlandıracağı ve dizinin de ana konusunu oluşturan Farah karakteri hakkında yeni bilgiler sektörde konuşulmaya ve dizi sektörünü takip eden medyada da yazılmaya başlandı. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrol oynayacağı Farah Dizisinin konusu ne ve Farah nasıl bir karakter işte bunun cevabı!

Adım Farah Dizisinde Farah Kimdir?

03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve başrolünde son olarak Disney Plus için çekilen Kaçış dizisinde de başrol oynayan Engin Akyürek ile güzel oyuncu Demet özdemir’in rol aldığı Benim Adım Farah dizisi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Dizide Demet Özdemir’in canlandıracağı Farah karakteri üzerine kurulu hikayede, Farah, İran asıllı bir temizlikçidir. Hasta oğlunu yaşatmak için büyük bir mücadele veren Farah’ın şahit olacağı bir cinayet tüm hayatını değiştirir. Şahit olduğu cinayet ile tüm hayatı altüst olan Farah oğlu ile hayata tutunmak ve oğlunu kurtarabilmek için büyük fedakarlıklara ve olaylara katlanmak zorunda kalır. Dizide ayrıca Engin Akyürek ise bir mafya liderini canlandıracak ve Farah’ın peşindeki kişi olacak.

Benim Adım Farah Oyuncuları Kimler?

Bu sezon başlayan tüm dizilerinin erken final yaptığı Fox Tv için hazırlanan ve 03 Medya tarafından projelendirilen Benim Adım Farah dizisinde birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide Farah karakterini Demet Özdemir canlandırırken, mafya liderini Engin Akyürek, Başkomiser Mehmet’i Fırat Tanış canlandıracak. Dizide ayrıca Mustafa Avkıran, Senan Kara, Mert Doğan ve Derya Pınar Ak rol alıyor. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanması ve yeni yılda ekrana gelmesi bekleniyor.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar