Kim Milyoner Olmak İster 849. Bölüm izle

Kim Milyoner Olmak İster 849. Bölüm izle
Kim Milyoner Olmak İster 849. Bölüm izle; ATV ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in 849. bölümünü tek parça olarak izleyin.

Kim Milyoner Olmak İster 849. Bölüm izle; ATV'den ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu akşam 849. bölümüyle ekrana gelecek. Yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için kendilerine yöneltilen sorulara doğru cevabı vermeye çalışacak. Sunuculuğu Kenan İmirzalıoğlu tarafından yapılan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 849. bölümü bu akşam 20:00'da ATV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 849. bölümünü tek parça olarak izlemek için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

Kim Milyoner Olmak İster izle

Kim Milyoner Olmak İster yarışması her Cumartesi ve Pazartesi günleri izleyicisiyle buluşuyor. 2000'li yıllara damgasını vuran Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni sezonda yeni sunucusuyla ekrana geliyor. Hatırlayacağınız üzere Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğundan ayrılmıştı. Murat Yıldırım'dan boşalan sunuculuk koltuğuna ise Kenan İmirzalıoğlu geldi. Kim Milyoner Olmak İster yarışması 2000'li yılların başında Kim 500 Milyar İster adıyla ve Kenan Işık'ın sunumuyla ekrana gelmeye başladı. Ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın geçirdiği kazanın ardından yarışmayı Selçuk Yöntem sunmaya başladı. Selçuk Yöntem'in yerine ise Murat Yıldırım getirilmişti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması Türkiye'nin en çok kazandıran yarışma programı olma özelliği taşıyor. Yarışma programına katılan yarışmacılar 1 milyon TL'lik ödülü kazanmak için kendilerine sorulan genel kültür sorularına doğru cevabı vermeye çalışıyor. Geçtiğimiz haftalarda Arda Ayten tüm sorulara doğru cevabı vererek yarışma tarihinde 1 milyon TL kazanan ilk yarışmacı olmayı başarmıştı. Arda Ayten'e yöneltilen 1 milyonluk soru ise çok konuşulmuştu. 1 milyonluk soru ise şuydu;

On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?

A: Vatan

B: Kan

C: Toprak

D: Yurt

Arda Ayten, bu soruya Toprak cevabını vererek soruyu doğru bilmiş ve 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olmuştu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde eğitim gören Arda Ayten, kazandığı 1 milyon TL'lik ödülle ne yapacağı sorulduğunda ise öğrenebildiği kadar dil öğrenmek istediğini söyledi. Her yıl 140 kitap bitirdiğini ifade eden Arda Ayten ayrıca kazandığı parayla daha fazla kitap okumak istediğini sözlerine ekledi. 

07-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar