Kim Milyoner Olmak İster 857. Bölüm İzle!

Kim Milyoner Olmak İster 857. Bölüm İzle!
Kim Milyoner Olmak İster 857. Bölüm İzle; 11.01.2020 Cumartesi akşamı 857. Bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner olmak İster’i tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kim Milyoner Olmak İster 857. Bölüm İzle; Sunuculuğunu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği ve Türkiye’de ve yurt dışında en çok seyredilen ve yıllardır yayınlanan başarılı yarışma programı Kim Milyoner olmak İster 11 Ocak 2020 Cumartesi akşamı Atv’de ekrana gelecek. Başladığı günden beri her kesim tarafından ilgiyle izlenen ve en çok para dağıtan yarışma olarak lanse edilen Kim Milyoner olmak ister geçtiğimiz sezonun sonunda bir milyonluk soruyla sezon finaline gitmiş ve bu sezonun başında da bir milyon lirayı yarışmacı kazanmayı başarmıştı. Atv ekranlarında fenomen haline gelen yarışma’nın 857. Bölümünü bu akşam tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 857. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Atv’nin başladığı günden beri en çok seyredilen programlarından olan ve her kesimin ilgiyle takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster bu akşam 857. Bölümüyle ekrana geldi. 12 sorudan oluşan ve tüm sorular cevaplandığında bir milyon liranın kazanıldığı yarışma bu sezonun başında bu bir milyon lirayı yarışmacısına vermişti. Her kesimden yarışmacının katıldığı yarışmanın sunuculuğunu ise ünlü ve başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yapıyor. Kim Milyoner Olmak İster’in 857. Bölümü ise bu akşam farklı bir yarışmacıyı konuk ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster 857. Bölüm Özeti!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunda Atv ekranlarında yayınlanan ve en çok para dağıtılan yarışma programı olan ve dünyada ve Türkiye’de en çok seyredilen Kim Milyoner olmak ister bu akşam 857. Bölümüyle ekrana geliyor. 12 Sorudan oluşan soruları cevaplamayı başaran yarışmacının bir milyon liraya ulaşacağı yarışmada bu akşam özel bir yarışmacı var. Yarışmaya Artvin’den katılan genç bir yarışmacının programa damgasını vuracağı program izleyici tarafından da merakla bekleniyor. Yarışmaya Artvin’den katılan ve işitme engelli olan yarışmacı yarışmada herhangi bir hedef belirtmediğini kağıtlara yazarak cevapladı. Yarışmacı asıl gayesinin yarışmaya katılmak olduğunu yine yazılı olarak belirtti. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun olan genç yarışmacı işitme engelli olduğu için programdaki sorulara yazılı olarak cevap verirken sunucu Kenan İmirzalıoğlu’da işitme engelli yarışmacıyla keyifli anlar geçirdi.

Kim Milyoner Olmak İster 857. Bölümünü tek parça izlemek ve programla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

11-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar