ATV'nin yeni dizisi Kral'da hangi oyuncular rol alacak?

ATV'nin yeni dizisi Kral'da hangi oyuncular rol alacak?
ATV ekranlarının yeni sezon dizisi Kral için gelişmeler devam ediyor. Peki yeni dizi Kral'ın kadrosunda hangi oyuncular yer alacak? İşte ayrıntılar..

ATV yeni dizisi Kral için tüm hazırlıkları tam gaz devam ettiriyor. Sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Kral dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte ATV ekranlarının yepyeni dizisi Kral'ın kadrosunda yer alacak oyuncular..

Recai Karagöz'ün yönetmen koltuğunda oturduğ Kral dizisi için geçtiğimiz aylarda ATV ile anlaşma sağlandı. Yeni yılın yani 2020'nin başlarında ekranlara gelmesi beklenen dizinin hazırlıkları devam ediyor. Bir kabadayının hayat hikayesini konu alan dizinin başrolü için ekranların sevilen yüzü yakışıklı oyuncu Özcan Deniz seçildi. En son İstanbullu Gelin dizisindeki başrol karakter Faruk'u canlandıran Özcan Deniz, Kral dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor. Hatta dizinin konusunun Özcan Deniz'in dayısının gerçek hayat hikâyesinden yola çıkarak hazırladığıöne sürülüyor. Özcan Deniz hayranları uzun bir aradan sonra onu ekranlarda yeniden görmenin mutluluğunu yaşadılar. Peki 2020'nin merakla beklenen yeni dizisi Kral'ın kadrosunda hangi oyuncular var? Kral dizisi ne zaman başlayacak? İşte Kral dizisi ile ilgili tüm merak edilenler..

Kral dizisinde hangi oyuncular rol alacak?

Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz üçlüsünü bir araya getiren dizi 1970 yıllarını ekranlara getirecek. Kral dizisinde Özcan Deniz, Burak Deniz'in abisi rolüne hayat verecek. Dizinin başrolü için Özcan Deniz'den önce Barış Arduç'a teklif gitmiş, fakat onunla bir anlaşma sağlanamamıştı. Özcan Deniz ve Burak Deniz'e karşılık olarak kadın başrol oyuncusu Pınar Deniz seçidi. Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz'in yanı sıra dizide Nilperi Şahinkaya, Neslihan Yeldan, Cemre Gümeli, Ersel Şibil gibi isimlerde rol alacak. Özcan Deniz, Burak Deniz, Pınar Deniz, Nilperi Şahinkaya, Neslihan Yeldan, Cemre Gümeli, Ersel Şibil'in kadrosunda yer aldığı Kral dizisi 2020 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak. 

Kral dizisi konusu:

Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz’in dayısının gerçek hayat hikayesi ele alınarak yazılan dizi de Ağrı’dan İstanbul’a göç etme zorunda kalan Kadir’in umudun ve adaletin simgesi olarak bir kabadayıya dönüşme hikâyesi anlatılacak. Kabadayı olduğunda lakabı Kral olacak. Büyük merakla beklenen Kral dizinin 2020 yılının Şubat ayında ekranda olması bekleniyor.

10-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler