Öğretmen Dizisinin Konusu Nedir ve Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Öğretmen Dizisinin Konusu Nedir ve Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Yeni bir uyarlama dizisi geliyor. Medyapım tarafından Japon diziden uyarlama Öğretmen Disizi Fox Tv'de yayınlanacak. Dizinin hazırlıklarına başlandı. İşte detaylar!

Son zamanlarda Türk yapım şirketleri uyarlama dizilere yönelmiş durumda. Risk almak istemeyen ve klişe haline gelen konulardan da seyircinin uzaklaşmaya başladığı bir dönemde yapım şirketleri bir umut olarak dünyada iş yapmış ve denenmiş dizi konularına yöneliyor. Bu sezon başlayan Mucize Doktor, Hekimoğlu gibi dizilerin seyircinin ilgisini çekmesi yapımcıları yeni uyarlama projelere itmiş gibi görünüyor. Bu yapım şirketlerinden biri de Med Yapım olarak yeni bir uyarlama projeye imza atmak üzere. Adı şimdilik Öğretmen olarak belirlenen dizi Fox Tv için hazırlanmaya başlandı ve Japonya’da yayınlanan Mr. Hiiragi’s Homeroo adlı diziden uyarlama olacak. Hazırlıkları başlayan proje için yapım şirketi Med Yapım öncelikle cast çalışmalarına yönelmiş gibi görünüyor. İşte Öğretmen Dizisi’yle ilgili bilinen detaylar!

Yeni Bir Uyarlama Dizisi Geliyor: Öğretmen!

Japonya’da NTV kanalında 2019 yılında yayınlanmaya başlayan Mr. Hiiragi’s Homeroo adlı dizi yakın bir zamanda Öğretmen adı altında uyarlanacak ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlayacak. Oyuncu seçmeleri başlayan dizinin hazırlık döneminden sonra iki üç ay içinde çekimlere başlayacak duruma geleceği ve yüksek ihtimalle yaz döneminde ekrana geleceği tahmin ediliyor.

Oyuncu kadrosu için şimdilik kesin olarak İlker Kaleli ile anlaşan yapımcı Fatih Aksoy ayrıca Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu ile de temasa geçerken dizinin yönetmenliği için Koray Kerimoğlu ile anlaşıldığı belirtildi. İlker Kaleli son olarak Poyraz Karayel Dizisi’nde rol almış ve bu diziden sonra başka bir yapımda yer almamıştı. Çalışmaları başlayan Öğretmen Dizisi’nde de gelişmeler olduğunca canlitv.com adresinden takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Öğretmen Dizisi (Mr. Hiiragi’s Homeroom) Konusu Nedir?

Ocak 2019’tan beridir Japonya’da NTV kanalında yayınlanan dizi seyirci tarafından da oldukça çok sevilmiş durumda. Dizinin hazırlıklarına yapımcı Fatih Aksoy tarafından başlanırken Med Yapım’da uzun bir süre sonra ilk kez duygusal bir dizi çekecek. Dizinin konusuna gelince; Mr Hiiragi’s Homeroom’da (Öğretmen), sınıfında sanat derslerine giren ve aynı zamanda sınıf öğretmeni de olan Ibuki Hiiragi sınıfını mezun etmesine 10 gün kala öğrencilerine rehine olduklarını söyler. Bir anda olayların karıştığı ve herkesin şaşırdığı bu büyük olay sonrası dizi, aksiyon ve dramatik hikayelerle devam eder. Duygusallığının yanında aksiyon dolu ve hikayelerin de ön planda olacağı dizinin çarpıcı ve sansasyonel olacağı tahmin ediliyor.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar