Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten büyük ödülü kazandı!

Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten büyük ödülü kazandı!
Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten büyük ödülü kazandı! Atv kanalında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacı büyük ödülü kazandı.

Atv kanalının başarılı yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her Pazartesi ve Cumartesi günü saat 20:00'da ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni sezonda da seyircisi ile birlikte olmaya devam edecek. Geçtiğimiz sezon yarışmacı Arda Ayten'in yarışmaya konuk olduğu sezon finali bölümünde, yarışmacı son soruya kadar ilerleyerek herkesi şaşkına çevirmişti. Hayat hikayesi ile de büyük ilgi toplayan yarışmacı Arda Ayten, son soruyu sürenin sonlanması nedeniyle açamamış ve yeni sezona kalmıştı. Bugün yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ilk bölümünde, Arda Ayten kaldığı yerden yarışmaya devam etti. 1 Milyon Tl'lik soruyu açtırmaya hak kazanan Arda Ayten, soruyu doğru cevaplayarak Milyoner oldu. Peki Arda Ayten'in doğru cevapladığı sorusu nedir? 1 Milyon Tl'lik soru nedir? Kim Milyoner Olmak İster büyük ödül sorusu. Kim Milyoner Olmak İster büyük ödül izle.

Dünyanın en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster, sezon finalinin ardından seyircisine tekrar merhaba dedi. Bu akşam yayınlanan yeni bölümü ile Arda Ayten, son soruyu açtırdı. 1 Milyyon Tl'nin heyecanı ile gelinen noktada, büyük ödül sorusu oldukça merak ediliyordu. Arda Ayten ise büyük ödül sorusunun karşısında ter dökmeye başlamıştı. Peki Kim Milyoner Olmak İster büyük ödül sorusu neydi?

Kim Milyoner Olmak İster büyük ödül sorusu

On kıtadan oluşan İstiklal Marşında bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?

A- Vatan

B- Kan

C- Toprak

D- Yurt

Cevap ise ; C şıkkı Toprak olacaktı.

Açılan soru karşısında kısa bir süre şaşkınlığa uğrayan yarışmacı Arda Ayten, sorunun cevabını bilmiyordu. Ancak soruda süre sınırı olmadığı için hafızasını zorlayarak cevabı bulabilirdi. Son soruya dek büyük bir azim ile gelen yarışmacı Arda Ayten, bekleneni yaptı ve güçlü hafızası ile sorunun cevabını bulmaya çalıştı. Ve sonunda Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Arda Ayten son soruyu da cevaplayarak büyük ödülün yani 1 Milyon Tl'nin sahibi olarak 'Milyoner' olmaya hak kazandı. Mutluluğun karşısında gözyaşlarını tutamayan Arda Ayten, tüm izleyenler tarafından alkışlandı.

05-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar