Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı 1 milyonluk soruya kadar geldi!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı 1 milyonluk soruya kadar geldi!
Türkiye'nin en uzun soluklu genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de 19 yaşındaki yarışmacı 1 milyonluk soruya kadar gelmeyi başardı.

ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'e Arda Ayten adındaki 19 yaşında bir üniversite öğrencisi katıldı. Rahat ve kendinden emin tavrıyla dikkat çeken Arda Ayten son soruya yani 1 milyon TL'lik soruya kadar gelmeyi başardı. Yarışmanın suncusu Murat Yıldırım, yarışmacıya son soruyu yöneltecekti ki programa ayrılan süre doldu. Kim Milyoner Olmak İster'in bir sonraki bölümünde 1 milyon TL'lik sorunun heyecanı yaşanacak.

Son iki soruyu herhangi bir joker kullanmadan bildi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tıp fakültesinde okuyan 19 yaşındaki Arda Ayten, ilk 5 soruyu joker kullanmadan bildi. 15.000 TL'lik soruyu seyirci joker hakkını kullanarak bildi ve barajı aştı. 30.000 TL'lik soruyu çift joker hakkını kullanarak geçti. 60.000 TL'lik soruda telefon joker hakkını kullanan Arda Ayten, yarışmada kalmayı sürdürdü. Bu noktadan sonra yarışmacının joker hakkı kalmadı. Yarışmanın başında sonuna kadar gitmeyi düşündüğünü söyleyen Arda Ayten, çekilmeyi düşünmedi. 125.000 TL'lik ve 250.000 TL'lik sorularda ise oldukça rahat bir şekilde kendisine daha yakın gelen şıkları işaretledi. Şansı da yaver gidince 1.000.000 TL'lik soruya ulaşmış oldu.

Herkes büyük bir heyecanla 1 milyon TL'lik soruyu beklerken bölümün sona erdiğini haber veren siren çaldı. Böylece final sorusu bir sonraki bölüme kalmış oldu. Hiç kuşkusuz Arda Ayten'in final sorusunu bilip bilemeyeceği merakla bekleniyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü 1 milyon TL'lik sorunun heyecanı yaşanacak.

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü ne zaman?

ATV ekranlarının uzun soluklu genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 835. ve yeni bölümü 6 Temmuz Cumartesi akşamı 20.00'da yayınlanacak. Bu bölümle birlikte Kim Milyoner Olmak İster, sezon finali yapacak. Bakalım Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruya doğru cevabı verebilecek mi? Daha önce de 1 milyon TL'lik soruya ulaşan yarışmacılar olmuştu ancak henüz büyük ödülü kazanmayı başaran çıkmadı. Arda Ayten kendisine yöneltilen soruyu doğru cevaplayabilirse 1 milyon TL'yi kazanan ilk Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olacak.

02-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar