Kim Milyoner Olmak İster yılbaşında çok özel konuklarla ekrana gelecek!

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşında çok özel konuklarla ekrana gelecek!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını yılbaşı özel bölümüne hangi ünlü ismin konuk olacağı belli oldu. Bakın yarışmanın yılbaşı bölümüne kimler konuk oluyor?

ATV'nin çok sevilen genel kültür ve bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel bölümleri son yıllarda bir gelenek haline geldi. Hali hazırda Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster ile ATV izleyicileri 2020 yılına vede ederken 2021 yılını karşılayacak. Yılbaşı özel bölümünde izleyicileri çok özel konuklar bekliyor olacak. Peki yarışmada hangi ünlü isimler yer alacak?

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel bölümünde Serdar Ortaç sürprizi!

Her Cumartesi akşamı ATV'den ekrana gelen ve meraklılarını ekran başına geçiren Kim Milyoner Olmak İster ayrıca özel günlerde de sevenlerini yalnız bırakmıyor. ATV için yılbaşı demek Kim Milyoner Olmak İster demek. Kanal, yılbaşı programını tamamen Kim Milyoner Olmak İster'e ayırıyor. Bu yılbaşında da Kim Milyoner Olmak İster ekranlarda olacak. Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümünün fragmanı herkesi fazlasıyla heyecanlandırdı. Pek çok önemli isim yarışmaya konuk olacak. Pop müziğin öneml isimler 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da başlayacak bölümde boy gösterecek. Serdar Ortaç, konuklar arasında en çok dikkat çeken isim olurken Emel Müftüoğlu ve Burak Kut gibi isimler de nostalji yaşatacak isimler oldular. Son dönemde sosyal medyada fazlasıyla ses getiren Serdar Ortaç, milyonlarca izleyiciyi eğlendirecek.

Emel Müftüoğlu ve Burak Kut ile nostalji rüzgarı

Şarkıları milyonlarca kişinin diline dolanan Serdar Ortaç, Burak Kut ve Emel Müftüoğlu yılbaşı gecesi ekrana gelecek bölümde şarkılarını seslendirecekler, sonrasında ise Kenan İmirzalıoğlu tarafından gelen sorulara verdikleri cevaplarla genel kültür bilgilerini ölçecekler. Ünlü isimlerin sorulara nasıl cevaplar vereceği fazlasıyla merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel bölümü 31 Aralık Perşembe akşamı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ve Serdar Ortaç, Emel Müftüoğlu ve Burak Kut'un konuk olmasıyla saat 20:00'da ATV'den ekrana gelecek. 

Yeni bölüm için her ünlü isim için ayrı birer fragman yayınlandı. Yılbaşı Özel bölümü fazlasıyla komik ve güzel ana sahne olacak. İzleyiciler oldukça zor ve sıkıntılı geçen bir yıl olan 2020'yi ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yılbaşı özel bölümüyle uğurlayacak.

27-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar