Talat Bulut'tan çok özel Yasak Elma açıklaması! Halit geri mi dönüyor?

Talat Bulut'tan çok özel Yasak Elma açıklaması! Halit geri mi dönüyor?
Yasak Elma dizisinde Halit Argun rolüyle yer alan Talat Bulut'tan çok özel açıklamalar. Halit karakteri geri mi dönüyor? İşte Talat Bulut'tan yeni Yasak Elma açıklaması...

Usta oyuncu Talat Bulut uzun süre rol aldığı Yasak Elma dizisinden geçen bölümlerde canlandırdığı karakterin ölmesiyle ayrılmıştı. Ünlü oyuncu Talat Bulut'un Yasak Elma dizisinden ayrılması çok konuşulanlardan biri olmuştu. Talat Bulut'a Halit Argun karakterinin yeniden Yasak Elma'ya dönüp dönmeyeceği soruldu. Talat Bulut dizide Halit'in hikayesinin bittiğini hatırlatarak artık geri dönmeyeceğini söyledi.

Talat Bulut Yasak Elma dizisine dönecek mi?

Usta oyuncu Talat Bulut 85 bölüm Yasak Elma dizisinde rol almıştı. Sevilen oyuncu ve diğer bazı oyuncular senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Tv100'de yayınlanan Magazin Hattı'na konuşan Talat Bulut çok özel açıklamalarda bulundu. Yasak Elma dizisinde en çok merak edilenlerden biri olan Halit'in diziye dönüp dönmeyeceği sorusuna Talat Bulut net cevap verdi. Bulut, "Böyle bir şey yok. Fatih Aksoy ile karşılıklı birbirimize teşekkür edip bunu video olarak da paylaştım. Halit geri dönmüyor. Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikâyesi bitti. Halit’in dirilmesine gerek yok" ifadelerini kullandı.

Yasak Elma dizisine yeni karakterler katılmıştı

Fox Tv'nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Yasak Elma, yeni sezonda da adından sıkça söz ettiriyor. Yasak Elma dizinin ana karakterlerinden olan Halit'in ölmesiyle yoluna nasıl devam edeceği merak ediliyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik yapılmasına karşın reyting oranlarında düşüş yaşanmadı. Yasak Elma yeni kadrosu ve yeni hikayelerle yoluna devam ediyor. Diziden Talat Bulut ve diğer bazı oyuncuların ayrılmasının ardından yeni karakterler gelmişti. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar  da Yasak Elma'da yer alan yeni isimlerden biri oldu.

Yasak Elma reytingleri nasıl?

Talat Bulut'a Erdal Özyağcılar'ın dizide yer aldığı ilk bölümdeki başarı sebebiyle paylaştığı video ile ilgili yorumu soruldu. Erdal Özyağcılar Yasak Elma 86. Bölümdeki yüksek reyting oranlarını paylaşarak, "Emeği geçenlerin emeğine sağlık... Ekran başında bizleri izleyen seyircilerimize teşekkür ederiz" demişti. Talat Bulut, "Erdal Özyağcılar 86. Bölümün reytinglerini sayfasında paylaşmış. Biz yani hem ben hem Barış Kılıç, hem de Gökhan Alkan seyirciye teşekkür etmeyi unuttuk. İyi ki Erdal Özyağcılar hatırlattı. Biz de seyirciye teşekkür edelim" ifadelerini kullandı. Yasak Elma dizisi yeni kadrosuyla yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor.

27-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar