Kim Milyoner Olmak İster'de 125 bin lira kazanan Hikmet Karakurt sözünü tuttu mu?

Kim Milyoner Olmak İster'de 125 bin lira kazanan Hikmet Karakurt sözünü tuttu mu?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki başarısıyla dikkat çeken Hikmet Karakurt 125 bin lira kazanmıştı. Hikmet Karakurt kardeşine verdiği sözü tuttu mu? Cevabı haberimizde…

Zaman zaman renkli yarışmacılarla gündem olan Kim Milyoner Olmak İster'de geçen hafta başarısıyla dikkat çeken Hikmet Karakurt katıldı. Güler yüzü ve sempatik konuşmalarıyla bir anda Türkiye'nin gündemine giren Hikmet Karakurt 125 bin lira kazanarak adını Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başarılı isimleri arasına yazdırdı. Kenan İmirzalıoğlu tarafından yarışmada kazanacağı parayla ne yapacağı sorulan tarım işçisi Hikmet Karakurt, kardeşine tablet alma sözü verdiğini anlatmıştı. 125 bin lira kazanan Karakurt bakın o parayla neler yaptı!

Çok şükür yarışma sayesinde bunlara kavuştuk

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla tanınan Hikmet Karakurt yarışmadan sonra Sabah muhabirine konuştu. Kardeşine verdiği tablet sözünü tuttuğunu söyleyen Karakurt evlerine internet bağlandığını da belirtti. Hikmet Karakurt, "Evimizde daha önce internet yoktu, bilgisayar yoktu. Çok şükür yarışma sayesinde bunlara kavuştuk. Kardeşime tablet de aldım. Bundan sonra kardeşlerimle birlikte hepimiz evde ders çalışacağız" dedi.

Halil Karakurt: Yarışma sonrası herkes bize yardım etmeye başladı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki başarısıyla tanınan tarım işçisi Hikmet Karakurt yarışma sonrası yaşadıkları hakkında da konuştu. Karakurt, "Buna ailece çok sevindik. Çünkü kardeşlerimi okutmak istiyorum, onlara söz verdim, okuyup hayatlarını kurtarsınlar. Bizler tarım işçisiyiz. Daha önce bize kimse sahip çıkmadı. Yarışma sonrası herkes bize yardım etmeye başladı. Yarışma hayatımızı değiştirdi" ifadelerini kullandı.

Hikmet Karakurt sözünü tuttu

Abisi Hikmet Karakurt'un aldığı tablet sebebiyle çok mutlu olan Halil Karakurt da sevincini dile getirdi. Üniversite okuma hayalinin olduğunu söyleyen Halil, "Bundan böyle derslerimi tabletle yapacağım için çok mutluyum" diye konuştu. Hikmet Karakurt ve ailesinin yarışmadan sonra hayatı değişmeye başladı. Hikmet Karakurt 13 yaşındaki kardeşine verdiği sözü de tutarak ona bir tablet aldı. Zorluklar içerisinde yaşayan Karakurt ailesi Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla tanındı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması Atv ekranlarından yayınlanıyor.

26-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar