Fahriye Evcen Setlere Geri Dönüyor!

Fahriye Evcen Setlere Geri Dönüyor!
Burak Özçivit’le evli olan güzel ve başarılı oyuncu Fahriye Evcen setlere geri mi dönüyor? Güzel oyuncu bu konudaki sorulara cevap verdi. İşte detaylar!

Ünlü ve güzel oyuncu Fahriye Evcen uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Burak Özçivit’le evli olan ve Karan adında bir çocukları bulunan çiftin mutlulukları sık sık magazin basınına ve sosyal medyaya yansıyor. Özellikle oğluyla birlikte vakit geçirtmekten çok mutlu olan ve sık sık sosyal medyada fotoğraflarını paylaşan Fahriye Evcen’in keyfi yerinde. Ancak çok uzun süredir de ekranlardan uzak kalan güzel ve başarılı oyuncu zaman zaman setleri özlediğini de itiraf ediyor. Geçtiğimiz akşam yine oğlu ve eşiyle bir mekanda yemek yiyen Fahriye Evcen çıkışta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Fahriye Evcen sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. İşte haberin detayları!

Setlere Geri mi Dönüyor?

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit uzun süredir evliler ve mutlu bir evlilik hayatı yaşıyorlar. Geçtiğimiz yıllarda Fahriye Evcen hamile kaldıktan sonra setlere ara vermiş be çocuğunu kendisi büyütmek için karar almıştı. Bu kararı doğrultusunda oğlu Karan’la kendisi ilgilenen Evcen setlere dönmeyi de bu sebeple hep ertelemiştir. Zaman zaman setlere dönüyor mu soruları sorulsa da her seferinde oğlu Karan’ı yalnız bırakmamak için bu süreyi hep geciktirmişti. Geçen akşam yine bu yönde sorularla karşılaşan Evcen muhabirlere samimi açıklamalarda bulundu. Fahriye Evcen sorulan sorulara “Çok özledim geri dönmek istiyorum. Ama tabi Karan’ın biraz daha büyümesini beklemem gerekiyor. Projeler var, görüştüklerim de var değerlendiriyorum. Zamanla belli olacak” açıklamasında bulundu.

Karan Bebek Reklamlarda Rol Alacak mı?

Fahriye Evcen ayrıca oğlu Karan’a gelen reklam teklifleri için de açıklamalarda bulundu ve “henüz çok küçük böyle bir şeye ihtiyacımız yok” ifadelerini kullandı. Öte yandan Karan’ın giyim tarzı da sosyal medyada sık sık konuşuluyor ve gündem oluyor. Bu konuyla ilgili Evcen oğlunu kendi zevkine göre giydirdiğini ifade etti. Eşi ve oğluyla akşam yemeği yiyen ve tekrar evlerine dönen çiftin mutlulukları dikkatlerden kaçmazken güzel oyuncunun hayranları ve sevenleri de bir an önce Fahriye Evcen’i ekranlarda görmek istiyorlar. Bu yönde her gün binlerce yorum alan güzel oyuncunun ekranlara döneceği zaman ve bu şanslı projenin ne olacağı da merak ediliyor.

25-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar