Kim Milyoner Olmak İster’de Türkiye’yi kahkaya boğdu! Peki ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster’de Türkiye’yi kahkaya boğdu! Peki ne kadar kazandı?
Her zaman ciddiyetiyle gördüğümüz Kenan İmirzalioğlu’nu neredeyse oturduğu koltuktan düşürecek kadar güldüren yarışmacı kimdi ve Milyoner yarışmasından ne kadar kazandı?

Atv’de her cumartesi yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster bu hafta tüm Türkiye’yi kahkahaya boğdu. Her zaman ciddiyetiyle gördüğümüz Kenan İmirzalıoğlu’nu neredeyse oturduğu koltuktan düşürecek kadar güldüren yarışmacı kimdi ve Milyoner yarışmasından ne kadar kazandı? Uzun zamandır hasret kaldığımız bol kahkahalı ve eğlenceli Kim Milyoner Olmak İster, haberimizde

Kim Milyoner Olmak İster’de Türkiye’yi kahkaya boğdu! Peki ne kadar kazandı?

Cumartesi akşamları Atv’de ekrana gelen ve yarışmacılarına milyon lira kazanma fırsatı veren Kim Milyoner Olma İster’de uzun yıllar görülmeyecek kahkaha tufanı yaşandı. Coronavirüs belasıyla yatıp kalktığımız bu günlerde hepimize ilaç gibi gelen bu talihli yarışmacı Uşaklı Ultra maraton koşucusu Akın Yeniceli’den başkası değildi. Yarışmaya en az kendisi kadar şen şakrak arkadaşıyla gelen Akın Yeniceli komik şivesi ve neşeli tavırlarıyla herkesi kırdı geçirdi. Öyle ki ciddiyetiyle tanıdığımız Kenan İmirzalıoğlu’nu bile gözlerinden yaş gelinceye kadar güldürmeyi başardı.

Maratoncu ne kadar kazandı?

Daha ilk soruda seyirci jokerini kullanarak nasıl yarışacağının sinyalini veren Akın Yeniceli ilk baraj sorusu olan 2. Soruyu bilerek 1000 lirayı garantiledi. Babası da kendisi gibi ultra maratoncu olan Akın Yeniceli ve babası tam 175 kilometre koşmuşlar. Stüdyoda kaldığı 18 dakika boyunca keyifli sohbetiyle buz gibi ortamı ısıtan Akın, evlerimize hapsolan biz milyonları birkaç dakika da olsa Coronavirüs stresinden kurtardı.

Koşmaktan fırsat olmadı!

Hele Kenan İmirzalıoğlu’nun “Evli misin?” sorusuna verdiği “Koşmaktan fırsat olmadı” cevabı tam da evlere şenlikti. Ancak 6. Sorudaki “Uçağın yerden yüksekliğini gösteren alet hangisidir?” sorusuna Altımetre değil de pedometre cevabını vererek yarışmadan elendi. Uşak’tan İstanbul’a kadar koşabileceğini vadeden Maratoncu Akın Yeniceli maalesef soru bandında fazla koşamadan 1000 lirayla ayrılmak zorunda kaldı. Teşekkürler Akın Yeniceli. Canlitv olarak tam da ihtiyacımız olan bu süreçte bizleri 18 dakika da olsa neşelendirdiği için sana teşekkür ediyoruz.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

1974 Ankara doğumlu öğrenimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde okurken arkadaşlarının teşvikiyle bir mankenlik ajansına kaydoldu. Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi erkek modeli ve Best Model of The World birincisi seçildi. Bu birincilik onun hayatını değiştirdi. Yönetmen Osman Sınav’ın fenomen dizisi “Deli Yürek”te başrol oynayarak kariyerine başlayan İmirzalıoğlu dil eğitimi için Amerika'ya gitti. Amerika'dan döndükten sonra kült dizilerde boy gösteren Kenan İmirzalıoğlu efsane dizi Ezel ile şöhretini pekiştirdi.

Rol Aldığı Yapımlar

Deli Yürek (Tv Dizisi) (1999)

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (Sinema) (2001)

Alacakaranlık (Tv Dizisi) (2003)

Acı Hayat (Tv Dizisi) (2005-2007)

Son Osmanlı Yandım Ali (Sinema) (2006)

Kabadayı (Sinema) (2007)

Acı Hayat Gülüm (Tv Dizisi) (2009-)

Yazı Tura (Sinema) (2004)

Gılgamış (Sinema) (2006)

Mehmet- Cihan Hakimi (Tv Dizisi) 2018

29-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar