Kim Milyoner Olmak İster’e Nasıl Başvuru Yapılır?

Kim Milyoner Olmak İster’e Nasıl Başvuru Yapılır?
Atv ekranlarında yayınlanan ve klasik haline gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e başvuru nasıl yapılır? Yarışmaya katılım şartları nelerdir? İşte cevabı!

Atv ekranlarında yayınlanan ve dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster tüm heyecanıyla devam ediyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu yarışma geçtiğimiz günlerde verdiği bir milyon lira ödülle bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturmuş ve uzun süre herkes bu konuyu konuşmuştu. Yarışmaya katılan yarışmacıların bir milyonu hedefledikleri bilgi ve kültür içerikli sorularıyla ön plana çıkan yarışmaya ilgi özellikle bir milyon liralık ödülü kazanan yarışmacının ardından artarak devam etmeye başladı. Kendine güvenen ve ben bir milyon lirayı kazanabilirim diyenler için bizde Kim Milyoner Olmak İster’e başvuru nasıl yapılır araştıralım dedik.

Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Bir Yarışma?

Yıllardır Atv ekranlarında yayınlanan ve en artık Türk Televizyonculuğunun klasikleşen programları arasına giren Kim Milyoner olmak İster dağıttığı ödüllerle herkesin dilinde olmaya devam ediyor. Yarışmanın cazip ödülü karşısında insanların akın akın yarışmaya başvuru yapmaya başladığı belirtilirken birçok insanın hatalı ve yanlış bilgilerle yarışmaya katılamadan elendikleri belirtiliyor. Bizde bu hatalara yer vermemek için yarışmaya katılmak isteyenlere başvuru konusunda bilgi verelim istedik. Öncelikle Kim Milyoner Olmak İster Yarışması’nın temel amacı 12 sorunun tamamını cevaplayarak en büyük ödül olan bir milyonu kazanmak. Bunun için geçilmesi gereken farklı aşamalar var. Yarışmaya katılanlar 12 soruya cevap verirken kendilerine dört joker hakkı tanınıyor. Dört joker hakkı yarışmacıların takıldığı sorularda kendilerine yardımcı oluyor. Ayrıca yarışmada iki baraj bulunuyor ve bu barajlar geçildiğinde yarışmacı o ana kadar kazandığı ödülü almaya hak kazanıyor. Bütün sorular doğru cevaplandığı takdirde yarışmacı bir milyon liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Kim Milyoner Olmak İster’e Başvuru Nasıl Yapılır?

Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılabilmek için öncelikle bilgi ve kültürünüze güvenmeniz gerekiyor. Çünkü bu yarışma bir bilgi ve kültür yarışması. Kim Milyoner Olmak İster’e başvuru süreci Atv’nin resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunun doldurulmasıyla başlıyor. Formda yer alan tüm sorulara eksiksiz ve doğru cevap verilmesi şart. Aksi takdirde daha yarışmaya katılmadan elenebiliyorsunuz. Sorular daha çok yarışmaya katılacak kişinin kendisi ve hedefledikleriyle ilgili sorulardan oluşuyor.

Başvuru formu eksiksiz ve hatasız doldurulduktan sonra gönder butonuna basarak form yarışma ekibine ulaştırılıyor. Bundan sonra bir yıl içinde verilen telefon numarasından yarışma ekibi tarafından aranmanızı beklemek kalıyor. Tüm bu aşamalardan sonra yarışma ekibi tarafından yarışmacı olarak belirleniyor ya da yarışmaya katılamadan elenebiliyorsunuz. Katılmaya hak kazanırsanız artık yarışmaya daveti bekliyorsunuz.

31-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar