Kadın Berşan (Sahra Şaş) kimdir?

Kadın Berşan (Sahra Şaş) kimdir?
Tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Kadın dizisine yeniden dahil olan Berşan karakterini canlandıran Sahra Şaş kimdir? Diziye neden geri döndü?

Salı akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kadın yeni sezonunda en önemli karakterlerine veda etti. 2 başrol oyuncusu Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar diziden ayrılırken Berşan karakterini canlandıran Sahra Şaş kadroya yeniden dahil oldu. Peki dizinin ilk sezonunda yer aldıktan sonra diziden ayrılan Berşan yayınlanan son bölümde tekrar karşımıza çıktı. Peki Berşan karakterine hayat veren güzel oyuncu Sahra Şaş kimdir?

Eski oyuncu yeniden Kadın dizisinin kadrosunda!

Fox Tv ekranlarının gözyaşlarına boğan Kadın dizisi yeni sezon bölümleri ile yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bahar, Sarp, Arif ve Hatice'nin geçirdiği kaza ile sezon arasına giren dizi yeni sezona efsane bir giriş yaptı. Dizinin en önemli karakterlerinden olan Sarp ve Hatice geçirdikleri kaza sonrasında kurtarılmayarak diziden ayrıldı. Bu iki karakterin diziden ayrılması izleyiciyi derinden etkiledi. Usta oyuncuların ardından dizinin ilk sezonunda yer alan Sahra Şaş kadroya yeniden dahil oldu.Sahra Şaş dizinin ilk sezonunda Arif'in eski sevgilisi Berşan karakterini canlandırıyordu. Arif'in Bahar'dan hoşlandığını öğrenince Bahar'a yapmadığını bırakmamıştı. Yeni bölümlerde karşımıza çıkan Berşan yeni sezonda nasıl bir karakteri canlandıracak merak konusu. 

Sahra Şaş'ın canlandırdığı Berşan karakteri hatırlanabileceği  üzere dizinin ilk sezon bölümlerinde yer almıştı. Ve senaryo gereği  2017 yılının Kasım ayında diziye veda etmişti. Sahra Şaş, şu sıralar yeniden diziye katılıyor. Peki Berşan karakterini canlandıran Sahra Şaş gerçekte kimdir? 

Kadın Berşan (Sahra Şaş) kimdir?

Kara kaş ve kara göz yapısı ile güzelliğini ortaya koyan Sahra Şaş, 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen kürt kökenli olan güzel oyuncu uzun bir süre oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitimleri de büyük başarı ile tamamlamıştır. Sahra Şaş aldığı oyunculuk eğitiminin ardından ilk olarak 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan filminde ilk oyunculuk deneyimini yapmıştır. Tatar Ramazan'ın yanı sıra Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok, Kadın ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde rol almıştır. Hatta başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi'nin yer aldığı Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Çiçek karakteri ile de çok sevilmiştir.

30-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar