Bir Zamanlar Çukurova’da herkesi alt üst eden haber!

Bir Zamanlar Çukurova’da herkesi alt üst eden haber!
ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 42. bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri diziye bir kez daha bağladı. Bölümün finalinde gelen o haber ise herkesi alt üst etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi her bölümde gelişen entrika dolu olaylarla, izleyicilere heycanlı dakikakalar yaşatıyor. Başarılı bir senaryo ile yoluna devam eden ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde de seyirciyi ekrana bağladı. 31 Ekim perşembe günü 42. bölümü yayınlanan dizide dizinin kahramanlarının yaşadığı olaylar ilgiyle takip edilirken, bölümün sonunda Müjgan'ın Yılmaz'a hamile olduğunu söylemesi şok etkisi yarattı. Bir Zamanlar Çukurova hayranları bir sonraki bölümü heyecanla beklemeye başladı.

Bir Zamanlar Çukurova'da neler oldu?

TIMS&B Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi başarılı bir dönem dizisi olarak ikinci sezonda da yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde yer alan olaylar ise bir sonraki bölüme olan ilgiyi daha da arttırdı. Dizinin 42. bölümünde dizinin kahramanları kendi hikayelerine yön vermeye çalışıyordu. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde yaşanan olaylardan bazıları ise şunlardı;

Yılmaz'ın kararı ne olacak?

Hayatlarını geri almaya ve hikayelerinin başına dönmeye çalıştıkları bir süreci yaşayan Züleyha ve Yılmaz bu hazırlıkları yaparken, kader ağlarını farklı yönde örüyordu. Yılmaz, Züleyha ile kaçış planını  Müjgan'a açıklamaya karar vermişti. Fakat Yılmaz hiç beklemediği bir şokla karşılaştı. Tam Züleyha ile yeni bir hayat kurmayı planlayan Yılmaz, Müjgan'ın hamileliğini öğrenerek büyük bir travma yaşadı. Bölümün son sahnesinde hastanede Müjgan'ın hamile olduğunu öğrenen Yılmaz'ı ise ormanda Züleyha beklemektedir. Büyük bir şok yaşayan Yılmaz'ın nasıl hareket edeceği, kaçma planı yaptığı Züleyha'yı mı yoksa çocuğunu taşıyan Müjgan'ı mı tercih edecek büyük bir merakla bekleniyor.

Konakta hareketli günler yaşandı

Heyacan dolu 42. bölümüyle de izleyicilerin takdirini kazanan Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanan olaylardan biri de Züleyha hakkında gerçekleri öğrenen Demir'le annesi Hünkar arasındaki çekişmelerdi. Bu çekişmeler arasında ne Demir ne de Hünkar Züleyha ve Yılmaz'ın kaçma planının farkına varamamıştı. Konakta yaşanan diğer bir gelişme de Saniye ve Gaffur’un Züleyha'nın etkisiyle Demir tarafından konaktan kovulmaları oldu. Fakat bu kovulma ve ayrılık kısa sürel oldu. Züleyha Gülten'in olaya üzülmesine dayanamadı ve tekrar konağa gelmelerini sağladı. Entrika ve serüvenlerle izleyiciyi sürükleyen nostaljik dizi Bir   Zamanlar Çukurova'nın 7 Ekim'de yayınlanacak 43. bölümü ise büyük bir merakla bekleniyor.

01-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar