Kimse Bilmez 25. Bölüm izle

Kimse Bilmez 25. Bölüm izle
Kimse Bilmez 25. Bölüm izle; Kimse Bilmez dizisi bu akşam 25. bölümüyle ATV'den ekrana geliyor. Kimse Bilmez dizisini tek parça olarak izleyin.

Kimse Bilmez 25. Bölüm izle; ATV ekranlarından izleyicisine ulaşan Kimse Bilmez, başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal paylaşıyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan Kimse Bilmez dizisi her Pazar günü izleyicisiyle buluşuyor. Kimse Bilmez dizisi bu akşam 20:00'da 25. bölümüyle ekrana gelecek. Kimse Bilmez dizisinin 25. bölümünü tek parça olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

Kimse Bilmez izle

Kimse Bilmez dizisinin 25. bölümünde neler yaşanacak?

Kimse Bilmez dizisinin yayınlanan fragmanlarına baktığımızda oldukça heyecanlı bir bölümün dizi hayranlarını beklediğini söyleyebiliriz. Uygar, Ali'yi öldürerek intikamını almak istemektedir. Her ne kadar Ali'yi öldürmeyi başaramasa da onun mutlu gününü zehir etmeyi başarmıştır. Hüdaverdi herkesin gözü önünde vurulur ve bu durum herkesi derinden etkiler. Hüdaverdi hastaneye kaldırılmıştır ve ölümle burun burunadır. Ölüp ölmeyeceği ise merak konusudur. Uygar, yaptığı son şeyle birlikte çok ileri gitmiştir. Gözünü karartan Ali, Hüdaverdi'yi vuran Uygar'a cezasını kesmek istemektedir. Vedat ise babasını öldüren kişiden intikam almak için misilleme yapmak istemektedir. Pilot ise Vedat'ı engellemek için çabalamaktadır. Vedat, Ali'yi öldürmeyi içine bir türlü sindiremez. Kafası oldukça karışık olan Vedat, ne yapacağını bilmemektedir. Ali, Uygar'ı yakalamasına yakalamıştır ancak planları hiç de istediği gibi gitmez. Uygar elinin avucundayken Kurtbey çıkagelir ve Ali'nin planları suya düşer. Kurtbey'in gelişiyle birlikte özgüveni yerine gelen Uygar, Ali'yi vurmaya hazırlanır buna karşın işler istediği gibi gitmez. Ali, Uygar'ı öldürmeyi başarabilecek midir? Kimse Bilmez dizisi hayranları bu sorunun cevabını bölümü izledikten sonra alabilecek. 

 Kimse Bilmez dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kimse Bilmez dizisinin yapımını Baba Yapım üstleniyor. Ayrıca dizinin yapımcılığını Muharrem Güler üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan yer almaktadır. Kimse Bilmez dizisinin senaryosunu kaleme alan isim ise Hakan Arslan'dır.

ATV'den ekrana gelen Kimse Bilmez dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kimse Bilmez dizisinin başrolünü Keremcem üstlenirken oyuncu kadrosunu ise Özgü Kaya, Engin Hepileri, Zehra Yılmaz, Mehmet Ali Kaptanlar, Özlem Başkaya, Taner Turan, Adnan Bircik, Hakan Altıner, Ahmet Mekin gibi isimler oluşturuyor.

08-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler