Kimse Bilmez 26. Bölüm İzle!

Kimse Bilmez 26. Bölüm İzle!
Kimse Bilmez 26. Bölüm İzle; 22 Aralık Pazar 26. Bölümüyle ekrana gelen Kimse Bilmez Dizisi’nin 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kimse Bilmez 26. Bölüm İzle; başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan Kimse Bilmez, 22 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor. Başladığı ilk bölümler oldukça çok sevilen ve reytinglerde üst sıralarda yer alan Kimse Bilmez, Eylül sezonun başlamasıyla birlikte her bölüm gittikçe düşen bir reyting grafiğiyle karşılaştı. Her bölüm büyük umutlarla ekrana gelmesine karşın bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen dizinin önce yayın günü Pazar gününe alındı. Burada da reytingleri iyi gitmeyince final yapacağı konuşulmaya başlandı. Ortalama 2 reytingle yayınlanan dizinin final bölümü için artık son sayılıyor. Dizinin 26. Bölümünü seyretmek isteyen izleyiciler için detaylar haberimizde!

KİMSE BİLMEZ 26. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kimse Bilmez Atv’nin makus talihini yenemeyen dizilerinden biri olarak görülüyor. Bir türlü stenilen seviyeye gelemeyen dizi için artık final tarihi konuşulmaya başlandı. Ali Hüroğlu ile Sevda arasında yaşanan aşkı konu alan ve intikam, imkansız aşk gibi klasikleşen konular etrafında dönüp duran dizi reyting olarak bir türlü istenileni yakalayamadı. Son olarak senaristi de değişen diziye bu da çare olamadı. Kimse Bilmez’in bu akşam yayınlanacak 26. Bölümünün konusu ise şöyle!

Kimse Bilmez 26. Bölüm Özeti!

Atv ekranlarında yayınlanan ve Baba Yapım tarafından hazırlanan Kimse Bilmez’in yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı ve Hakan Eren oturuyor. Dizinin yayınlanacak 26. Bölümünde Uygar, yaptığı kötülüklerle adeta kendi sonunu hazırlamıştır. Ali ve sevda nihayet Uygar’dan kurtulup tüm sorunları geride bıraktıklarını düşünerek birbirlerine sarılmak isterler. Ancak hiç beklemedikleri bir anda karşılarına öyle bir isim çıkar ki Ali ve Sevda için her şey yeniden başlar. Ali’nin teşkilattan tanıdığı çok özel bir isim olan Manyak lakaplı Nedim, yıllar sonra yarım bıraktığı bir hesabı kapamak için çıkagelir. Nedim’in tek derdi birinci adam olmaktır. Adeta kötünün tanımını yeniden yapacak olan Manyak Nedim, Kurtbey ve Ali’nin hayatının tam orta yerine düşer. Manyak Dedim’in ilk işi sinsi ve çok özel bir planla Kurtbey’i vurmak olur. Manyak Nedim Ali ve Kurtbey’den ne istiyor?

Öbür taraftan Hüdaverdi’nin kaldırıldığı hastanede çalışan ve tesadüfen Duygu’yu gören Doktor Ahmet, yeniden eski duygularıyla yüzleşir. Duygu’ya yaklaşmaya çalışan Ahmet’in karşısındaki en büyük engel Pilot’tur.

Kimse Bilmez’in 26. Bölümünü tek parça ful izlemek ve diziyle ilgili son gelişmeleri takip etmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

22-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar