Kimse Bilmez 27. Bölüm İzle (Final)

Kimse Bilmez 27. Bölüm İzle (Final)
Atv ekranlarında izleyicisiyle son kez buluşacak olan Kimse Bilmez 27. Bölümde Vedat’ın babasının katili belli oluyor Ali ve Sevda için mutlu son olacak mı?

Pazar günlerinin sevilen dizilerinden Kimse Bilmez 27. Bölümüyle final yapıyor. Atv ekranlarında izleyicisiyle son kez buluşacak olan Kimse Bilmez 27. Bölümde Vedat’ın babasının katili belli oluyor.  Yıllar sonra hayatlarının dönüm noktasına gelen Ali ve Pilot kardeşleri bekleyen şey ne? Diziseverler bir yandan Kimse Bilmez’in son bölümde neler yaşanacağını merak ederken diğer yandan neden final yaptığını merak ediyor Final kararı alan Kimse Bilmez 29 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de… Şimdi detaylar

KİMSE BİLMEZ 27. FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kimse Bilmez 27. Bölüm İzle (Final)

Başrollerini Keremcem ve Özgü Kaya'nın paylaştığı dizi Kimse Bilmez 27. Son bölümüyle final yapıyor. ATV ekranlarına her Pazar yayınlanan dizide Ali ve Sevda tam rahat bir nefes almışken birdenbire ortaya çıkan Nedim intikam peşinde koşuyor. Huzurlu bir hayatın hayalini düşleyen Ali, Nedim'in intikam planı nedeniyle sevdiklerini korumak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Diğer taraftan ölmek üzere olan Kurtbey, ölüm döşeğinde her şeyi Ali'ye anlatacaktır. Kurtbey'in büyüttüğü Zeynep, aslında Ali’nin kardeşidir ve Ali şok olacaktır. Vedat ise babasının katilinin Ali olduğunu öğrenmiş ve intikam hırsıyla yanmaktadır. Daha fazla bu sırrı taşıyamayan Vedat, Pilot'a babasının katilinin Ali olduğu gerçeğini söyler. Gerçeği öğrenen Pilot ne yapacak, Ali'nin, Nedim'den kurtulmak için yaptığı plan nedir, Ali ve Sevda için mutlu son olacak mı? Bütün bu soruların cevabını 29 Aralık Pazar akşamı saat 20:00’de izleyip öğreneceğiz. Keyifli seyirler.

Kimse bilmez neden final yapıyor?

Bu akşam yayınlanacak 27. son bölümle final kararı alan Kimse Bilmez yapımcıları dizinin neden final yaptığına dair herhangi bir açıklama yapmış değil. Canlitv platformu olarak konuyla ilgili açıklama geldiği zaman takipçilerimizi bilgilendireceğiz.

Kimse Bilmez konusu nedir?

27 bölüm yayınlanan Kimse Bilmez dizisi Sevda ile Ali’nin tutkulu aşklarını konu alıyor. Yıldız olma hayalleri kuran Sevda ilk karşılamaşda Ali’ye vurulur. Yıldırım aşkına kapılan Sevda, Ali’de kendine bağlayan bir sır olduğunu düşünür. Hislerinde yanılmayan genç kız, çok geçmeden bu sırrı öğrenir. İkilinin kaderi benzerdir. Geçmişi de kendisi gibi esrarengiz olan Ali çok geçmeden Sevda’ya karşılık verir. İkiliyi birbirine bağlayan sır, kardeşleriyle olan mücadeleleridir. Yıllardır kayıp olan kardeşini arayan Ali’ye mukabil, Sevda da kardeşini mafyadan kurtarmak istiyordur. Her ikisinin amacı aynı olunca birbirlerine destek olurlar. Aşkları uzun süre geçmden bir engele takılır. Mafya Pilot ve Uygar’a karşı el ele veren ikili zorlu bir mücadeleye tutuşur.

29-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar