Kimse Bilmez Hüdaverdi (Ferdi Kurtuldu) kimdir?

Kimse Bilmez Hüdaverdi (Ferdi Kurtuldu) kimdir?
ATV'ni yeni dizisi Kimse Bilmez, Salı günü izleyicisi ile buluştu. Kadrosu ile dikkat çeken dizisindeki Hüdaverdi karakterini canlandıran Ferdi Kurtuldu kimdir?

Televizyon dünyasına bomba gibi bir giriş yapan ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez, geçtiğimiz Salı günü ekranlara geldi. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizinin oyuncuları ve konusu izleyicinin gönlüne taht kurdu. Birbirinden farklı karakterleri bünyesinde bulunduran dizinin sevilen karakterlerinden biri de Hüdaverdi oldu. Hüdaverdi, dizinin başrollerinden olan Ali'nin yakın dostlarından birisidir. Hüdaverdi sokaklarda yatan yardıma muhtaç birisidir. Ali Hüdaverdi'yi bir gün kaldırımda otururken görmüştür ve o gün bugündür dostlardır. Hüdaverdi Ali’ye hoca demektedir ve bu şekilde Ali’nin adı Ali Hoca diye kalır. 

Kimse Bilmez Hüdaverdi (Ferdi Kurtuldu) kimdir?

Yeni dizi Kimse Bilmez'in Ali'si yani Ferdi Kurtuldu, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ferdi Kurtuldu evlilik çağı geldiğinde hayatını Yasemin Kurtuldu ile birleştirmiştir. Bu mutlu evlilikten 2013 yılında bir bebek dünyaya gelmiştir. 2013 yılında dünyaya gelen çocuklarının adını da Mete Noyan Kurtuldu koymuşlardır. Görüntü Sanatları Tiyatro Okulu’nda eğitim alan Ferdi Kurtuldu,  2005-2007 yılları arasında ekranlara gelen Emret Komutanım dizisinde rol almıştır. İşte Ferdi Kurtuldu'nun rol aldığı bazı yapımlar ise şunlardır;

2016 – Yola Geldik (Sinema Filmi)
2015 – Leblebi Tozu (Sezgin) (Sinema Filmi)
2014 – Şimdi Onlar Düşünsün (Gürbüz) (TV Dizisi)
2014 – Kolpaçino 3. Devre (İmam) (Sinema Filmi)
2014 – Kendime İyi Bak (Emrenin Arkadaşı) (Sinema Filmi)
2014 – Figüran (Cempo) (Sinema Filmi)
2013 – Çakma Hayat (Sinema Filmi)
2013 – Osmanlı Tokadı (TV Dizisi)
2012 – Uzun Hikaye (Foto Tombul) (Sinema Filmi)
2010 – İhanet (TV Dizisi)
2010 – Günah Keçisi (Sapık Serdar) (Sinema Filmi)
2009 – Uygun Adım Aşk (Jumbo Gökhan Sırım) (TV Dizisi)
2009 – 2012 – Sakarya Fırat (Serbülent) (TV Dizisi)

Kimse Bilmez’in Konusu Ne?

ATV’nin Baba Yapım imzalı yeni dizisi Kimse Bilmez 11Hazran Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyecek. Dizi yaz sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Kimse Bilmez güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla dikkatleri çekiyor. Kimse Bilmez dizisinde farklı özellikleri olan Ali, elektronikte de uzmandır. Karanlıkta çok iyi gören Ali ailesini küçük yaşlarda kaybettikten sonra kimliğini gizler ve devlet tarafından istihdam edilir. Ali işi yüzünden hanımı ve çocuğunu kaybeder. Ali bundan dolayı sürekli kendisini suçlamaktadır. Ali yeni bir hayat kurmak için taşındığı mahallede mahallenin gençleri ile ilgilenir ve ona artık mahallede herkes Ali Hoca der. Ali evinde otururken Uygar’dan kaçan Sevda şans eseri Ali’nin evine saklanır. Ali Hoca Sevda ile tanışır ve ardından Sevda ile Ali’nin imkansız aşk hikayesi yaşanır.

12-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar