Kimse Bilmez Nerede Çekiliyor?

Kimse Bilmez Nerede Çekiliyor?
Atv ekranlarında yeni başlayan ve henüz ilk bölümü yayınlanmasına karşın seyirci tarafından beğenilen Kimse Bilmez nerede çekiliyor? Dizi ile merak edilen her şey haberimizde!

Atv ekranlarında yeni başlayan ve yaz sezonuna damga vuracağı iddia edilen yeni dizi Kimse Bilmez ilk bölümüyle ekranlara geldi. Baba Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren ile Kartal Çidamlı’nın üstlendiği dizinin başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya yer alıyor. Henüz yeni başlamasına rağmen seyirci diziyle pek çok soruyu merak etmeye başladı. Bunların başında da dizinin nerede çekildiği sorusu geliyor. Bizde Canlıtv takipçilerim Kime Bilmez’in nerede çekildiğini araştırdık.

Kimse Bilmez Dizisi Nerede Çekiliyor?

Atv ekranları için yaz sezonu için hazırlanan ve ilk bölümü yayınlanan, Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri gibi sevilen isimleri bir araya getiren Kimse Bilmez dizisinin çekim yerinin İstanbul olduğu bilinmekte. Fakat dizinin henüz yeni başlamış olması dolayısıyla çekim mekanları ve fix mekanlarının yeri henüz tam olarak bilinmemektedir. Ancak birkaç bölüm yayınlandıktan sonra dizinin şekim mekanlarının yerinin belli olacağı açıktır.

Kimse Bilmez’in Konusu Ne?

Adı ilk olarak Ali ve Sevda Olarak duyurulan ve ardından isim değişikliğine gidilen Kimse Bilmez dizisinde Ali ve Sevda karakterlerinin hayatlarına tanık olacağız. Bir yıldız olma hayali ile yaşayan Sevda, kardeşinin Pilot lakaplı bir mafyanın eline geçtiğini öğrenmesi ile yıkılır. Kendisine aşık olan Uygar'dan yardım isteyen Sevda'nın hayatı beklenmedik bir yola girecektir.

Kimse Bilmez’in Başrol Oyuncuları Kimler? Keremcem (Ali Hüroğlu)

Çok yakışıklı, karizmatik ve zeki bir adam. Yiğit ve fedakar. Son derece çevik. Her türlü kaybın acısını daha küçük yaşta tatmış. Kendini Allah'a ve insanlara adamış. Yaptığı iyilikler sayesinde "Ali Hoca" olarak ünlenmiş. Hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır.

Keremcem Kimdir?

Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas’ta doğan sanatçının tam adı Kerem Cem Dürük. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu’nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji’ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgut Reis Lisesi’nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan “Elimde Değil” şarkısını 1996’da Ankara'da yaptı. Asıl çıkışını ise 2005 yılında Aşk Oyunu dizisi ile yaptı. Ardından pek çok dizide rol aldı ve seslendirme yaptı. 

Özgü Kaya (Sevda Eğilmez)

Zeki, başına buyruk, alımlı ve çok güzel. Sevda'ya göre aşk yoktur, insanların ihtiyaçları vardır. Özgürlüğüne düşkündür. Pes etmeyi hiç sevmez. Bir şeyi kafaya koymuşsa muhakkak yapar. Hedefine sadıktır. Zorluklardan kaçmaz. Her zaman başının çaresine bakmasını bilir.

Özgü Kaya Kimdir?

Özgü Kaya, 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nde devam ediyor. Özgü Kaya, Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in başrolünü paylaştığı Adı Efsane dizisinde canlandırdığı Sibel karakteriyle ekranlarla tanıştı. Özgü Kaya en son Mehmetçik Kûtulamâre dizisinde rol aldı. 

12-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar