Kimse Bilmez Süleyman (Burak Serdar Şanal) kimdir?

Kimse Bilmez Süleyman (Burak Serdar Şanal) kimdir?
ATV'nin yaz bombası Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında Süleyman karakterini canlandıran Burak Serdar Şanal kimdir?

11 Haziran 2019 Salı akşamı ilk bölümü ile ATV ekranlarına gelen Kimse Bilmez dizisi izleyiciden tam not aldı. Dizide bir mafya lideri rolünü canlandıran Pilot lakaplı Süleyman kimdir? Kimse Bilmez dizisinin kadrosunda bulunan isimler daha şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeye başladı. Çok sayıda izleyici dizideki karakterlerin gerçekte kim olduğunu, hangi dizilerde rol aldığını araştırmaya başladı. En çok merak edilenlerden biri de Süleyman isimli Pilot lakaplı Burak Serdar Şanal oldu. Gelin Süleyman karakterini canlandıran Burak Serdar Şanal kimdir? yakından inceleyelim..

Kimse Bilmez Süleyman (Burak Serdar Şanal) kimdir?

Kimse Bilmez dizisinde mafya Süleyman karakterini canlandıran Pilot kimdir? Yaz ayının reyting rekortmeni olma yolunda ilerleyen Kimse Bilmez dizisinin en kritik ve merak edilen adamı Süleyman bir mafyadır. Süleyman'ın uçaklara olan ilgisinde dolayı ona Pilot lakabı takılmıştır. Mafya lideri Süleyman, Duygu'ya aşık olur. Fakat Duygu, Ali'ye aşıktır. Mafya Süleyman bunu öğrenince deliye döner. Duygu ile Ali'nin duyguları nedeni ile Ali'ye büyük nefret besler. Fakat ortada çok büyük bir sorun vardır. Dizinin başrolü Ali yani Keremcem, Süleyman'ın öz abisidir. Ama bundan ikisinin de haberi yoktur. Bu durumun ortaya çıkması biraz zaman alacak. Bir tarafta yıllar sonra ortaya çıkan abisi Ali ve aşık olduğu kız Duygu arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Bakalım izleyicinin ilk bölümden gönlünü kazanan Kimse Bilmez dizisi bu aşk üçgeni arasında nasıl bir yol çizecek? 

Peki dizisinin önemli karakterinden biri olan Süleyman gerçek hayatta kimdir? Süleyman'ın gerçek adı Burak Serdar Şanal'dır. Yakışıklı oyuncu Burak Serdar Şanal,  28 Ağustos 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Şuan 31 yaşında olan Burak Serdar Şanal, Başak burcudur. Burak Serdar Şanal ilk oyunculuk deneyimini Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da canlandırdığı Ceyhun karakteri ile yapmıştır. Arka Sokaklar dizisi ile fark edilen oyuncu hemen ardından 2009 yılında ekranlara gelen Küçük Kadınlar dizisninde de rol almıştır. 

Burak Serdar Şanal dizileri

- Bahar Dalları
- Peri Masalı
- Küçük Kadınlar
- Avrupa Avrupa
- Arka Sokaklar
- Dinle Sevgili
- Yeşil Deniz
- Rüzgarın Kalbi
- İkisini de Sevdim
- Kimse Bilmez

12-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar