Kimse Bilmez Tuğçe (Zehra Yılmaz) Kimdir?

Kimse Bilmez Tuğçe (Zehra Yılmaz) Kimdir?
Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Peki dizinin güzel oyuncularından Zehra Yılmaz kimdir, dizide hangi karakteri canlandıracak? Haberimizde!

Baba Yapım tarafından hazırlanan ve Atv'nin yaz dizileri arasında yer alan ve daha şimdiden seyirci tarafından merakla beklenmeye başlanan Kimse Bilmez, seyirci karşına çıkmak için gün sayıyor. 27 Mayıs Pazartesi günü Atv ekranlarında seyirciye merhaba diyecek olan Kimse Bilmez dizisinin çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği gelen bilgiler arasında. Yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olan Kimse Bilmez’in yönetmen koltuğunda Kartal Kimden ve Hakan Eren otururken dizinin senaryosunu ise Hasan Burak Kayacı kaleme alıyor. Dizinin başrol oyuncularını Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın gibi ünlü isimler üstlenirken dizide Tuğçe karakterini Zehra Yılmaz canlandıracak.

Kimse Bilmez Dizisi Tuğçe Kimdir?

27 Mayıs pazartesi günü seyirciye merhaba demeye hazırlanan Kimse Bilmez dizisinin Tuğçe karakteri, Sevda’nın en yakın arkadaşı, hatta tek arkadaşı olarak dikkat çekiyor. İkili birbirlerine çok benziyorlar ama benzerliklerinin yanı sıra çokça da zıtlıkları var. Bu zıtlıklar da aralarında bazı çatışmalara sebep oluyor. Tuğçe, Sevda’yı çok seviyor ama kıskandığı şeyler de var Tuğçe, kendini bildi bileli gönlü Süleyman’dadır. Süleyman’ı sever sevmesine ama Süleyman’ın kalbinin sahibi Duygu’dan başkası değildir. Bu nedenle Tuğçe Duygu’dan pek hoşlanmaz.

Kimse Bilmez Dizisi Zehra Yılmaz Kimdir?

Güzel oyuncu Zehra Yılmaz 25 Haziran 1994’te İstanbul’da doğmuştur. 1.68 boyunda, 54 kilo ağırlığında olan yetenekli oyuncu Yengeç burcundandır. Yılmaz Marmara Üniversitesi mezunudur. Zehra Yılmaz seyirci tarafından daha çok Bugün Ne Giysem? programı ile tanınmıştır. Güzelliği ve enteresan kişiliği ile program içerisinde çok ciddi anlamda fark yaratmayı başaran Zehra Yılmaz, programın en çok konuşulan ve en çok araştırılan isimlerinden birisi olarak da dikkatleri üzerine çekmiştir. Güzel oyuncu Zehra Yılmaz Cüneyt Sayın Oyunculuk Atölyesi nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu bu güne kadar Arka Sokaklar” dizisinde üç sezon rol almıştır. Atv ekranlarında yayınlanmış olan “Cennet’in Gözyaşları” dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu Bodrum Masalı’nda Rana karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştır.  Kadrosunda yer aldığı bir diğer önemli yapım ise “Kara Yazı” adlı dizi olmuştur. Bu dizide yine dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Melisa karakterine hayat vermiştir.

22-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar