Kimse Bilmez Zeynep (Asya Taşkın) Kimdir?

Kimse Bilmez Zeynep (Asya Taşkın) Kimdir?
Atv ekranlarında izlenme rekorları kıran Kimse Bilmez'e katılan ve Kurt Bey'in kızı Zeynep karakterini canlandıran Asya Taşkın kimdir? Asya Taşkın hangi yapımlarda rol almıştır?

Yaz dönemine damga vuran dizilerin başında gelen ve Baba Yapım tarafından Atv için hazırlanan, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in birlikte yaptıkları Kimse Bilmez seyirci tarafından oldukça beğenildi. Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın üstlendiği dizi her hafta Salı günleri adeta reytinglere ambargo koydu ve sıralamada birinciliği kimseye kaptırmıyor. Yedinci bölümü yayınlanan dizinin her bölümü seyirci tarafından adeta nefesler tutularak izleniyor. Eylül yayın döneminde de devam etmesine kesin gözüyle bakılan diziye ise yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Bu oyunculardan biri de diziye Kurt Bey’in kızı Zeynep karakteriyle girecek olan ve en son Sen Anlat Karadeniz’de oynayan Asya taşkın oldu. Asya Taşkın ve canlandıracağı karakter Zeynep’in kim olduğunu canlıtv takipçileri için araştırdık.

Kimse Bilmez Yoluna Tam Gaz Devam Ediyor!

Baba yapım tarafından Atv için yaz dizisi olarak projelendirilen ve Salı günleri ekrana gelen Kimse Bilmez Dizisi hiç kimsenin tahmin etmediği bir başarıyı yakalayarak herkesi şaşkına çevirdi. Star olma hayalleri kuran çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda’nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali’yle sıra dışı aşkının anlatıldığı dizi seyirci tarafından oldukça beğenildi. Dizinin reytinglerinin oldukça iyi olması ve Salı günleri Atv’yi birinciliğe taşımasının ardından dizinin 2019 – 2020 sezonunda da devam edeceği düşünülerek hikaye ve casta takviyeler yapılmaya başlandı. En son diziye 8. Bölümden itibaren Kurt Bey’in kızı Zeynep’in dahil olacağı açıklandı. Diziye katılacak ve Zeynep karakterini canlandıracak oyuncu olarak da Asya Taşkın’la anlaşıldı. Diziye 8. Bölümden itibaren katılacak Asya Taşkın en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol almıştı.

Asya Taşkın (Zeynep) Kimdir?

Kimse Bilmez’e İstihbaratın başı Kurt Bey’in kızı Zeynep karakteriyle 8. Bölümden itibaren dahil olacak olan Asya Taşkın 2000 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. 19 yaşında olan güzel oyuncu 11 senedir dizi sektörünün içindedir. Kamera karşısına ilk olarak Akasya Durağı ile geçen oyuncu daha sonra Küçük Gelin dizisinde rol almıştır. Arka Sokaklar, Savaşçı ve son olarak da Sen anlat Karadeniz dizisinde rol alan oyuncu Kural Akademi Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

28-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar