Kimse Bilmez'in başrol oyuncuları aşklarını Paris'te cümle aleme duyurdu

Kimse Bilmez'in başrol oyuncuları aşklarını Paris'te cümle aleme duyurdu
Dizide geçen aşk, sette gerçek bir aşka dönüştü. Kimse Bilmez'in başrol oyuncuları Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal, aşklarını Paris'te cümle aleme duyurdu!

Dizide geçen aşk, sette gerçek bir aşka dönüştü. Kimse Bilmez'in başrol oyuncuları Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal, aşklarını Paris'te cümle aleme duyurdu. Atv ekranlarında Sevda ile Ali’nin tutkulu aşklarını konu alan Kimse Bilmez'in başrol oyuncuları tıpkı dizideki gibi birbirlerine aşık oldu. Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncular Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal yeni yıla Paris'te girdi. 6 aydır aşklarını gizleyen Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal birlikte tatile çıktığı Paris yolculuğunda aşklarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar. Şimdi detaylar

Kimse Bilmez'in başrol oyuncuları aşklarını Paris'te cümle aleme duyurdu!

Dizi setinde başlayan aşk, gerçek oldu sevgili canlitv takipçileri. Geçen hafta ekrana veda eden Kimse Bilmez'in birbirlerine çok yakışan oyuncuları Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal yeni yıl için gittikleri Paris'te takipçilerine aşklarını duyurdular. Paris’te çektirdikleri tatil fotoğraflarıyla mutluluklarını paylaşan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal ikilisine hayranlarından çok sayıda beğeni geldi.

Dizi başladı, aşk başladı!

Aslında Özgü Kaya ile Burak Serdar’ın ortaya yeni çıkan aşkları dizi başladığında başlamış. Atv'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez'in dizi setinde 6 ay önce başlayan arkadaşlıkları aşk dönüşen genç oyuncular yeni yılla birlikte duygularını ve mutluluklsatrını sosyal medyadan hayranlarıyla paylaştı. Biz de canlitv platformu olarak genç çifte mutluluklar diliyor, yeni projelerde görmek istiyoruz.

Özgü Kaya Kimdir?

1996 İstanbul doğumlu oyuncu, aslen Uşak’lıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda halen eğitimini sürdüren Özgü Kaya, Adı Efsane dizisiyle dizi sektörüne adım attı. Mehmetçik Kut’ül Emare diziyle adından söz ettirmeyi başaran genç oyuncunun yıldızı Kimse Bilmez dizisiyle parladı.

Rol aldığı yapımlar

2019 – Kimse Bilmez (Sevda Eğilmez) (TV Dizisi)

2018 – Mehmetçik Kut’ül Emare (Zeynep) (TV Dizisi)

2017 – Adı Efsane (Sibel) (TV Dizisi)

Burak Serdar Şanal kimdir?

1988 İstanbul doğumlu oyuncu, Maltepe Üniversitesinde Drama kulübünde eğitim aldı. Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Ceyhun karakteriyle kariyerine başlayan genç oyuncu, Yeşil Deniz, Dinle Sevgili, Avrupa Avrupa, Küçük Kadınlar ve Peri Masalı gibi pek çok yapımda görev aldı.

Rol aldığı dizi ve filmler:

2019 – Kimse Bilmez (Pilot) (Süleyman) (TV Dizisi)

2018 – Deniz ve Güneş (Deniz)(Sinema Filmi)

2017 – İkisini de Sevdim (Murat)(TV Dizisi)

2016 – Rüzgârın Kalbi (Rüzgâr) (TV Dizisi)

2014 – Mucize (İsa) (Sinema Filmi)

2014 – 2016 – Yeşil Deniz (İsmal) (TV Dizisi)

2014 – Tut Sözünü (Bernardo) (Sinema Filmi)

2012 – Böyle Btmesin (TV Dizisi)

2011 – Dinle Sevgili (Tolon) (TV Dizisi)

2011 – 2012 – Avrupa Avrupa (Can) (TV Dizisi)

2009 – Küçük Kadınlar 2. Sezon (Koray) (TV Dizisi)

2009 – Bahar Dalları (Mert) (TV Dizisi)

2008 – Peri Masalı (Murat) (TV Dizisi)

2008 – Arka Sokaklar 3. Sezon (Ceyhun) (TV Dizisi)

05-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar