Kırmızı Oda 42. Bölüm İzle (Sezon Finali)!

Kırmızı Oda 42. Bölüm İzle (Sezon Finali)!
Mitra'ya "Babamın birlikte olduğu kadın sen misin?" diye soran Zafer, Mitra'ya veda eder. Manolya hanıma eşine âşık olduğunu söyleyen Zafer, eşiyle yeni bir yaşama başlayacak mı?

Birçok diziye esin kaynağı olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikâyelerinden ilham alınarak hazırlanan Kırmızı Oda 42. Bölüm sezon finaliyle ekrana geliyor. Yarışmalarıyla ünlü TV8 kanalının dizi sektöründe damga vuran Kırmızı Oda 42. son bölümde Doktor Hanıma sürpriz bir konuk geliyor. Zafer, Mitra'nın babasıyla geçmişini öğrendikten sonra eşiyle yeni bir başlangıç yaparken Manolya hanıma karısına âşık olduğunu söylüyor. Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben’in tedavi olmak için kliniğe geldiği Kırmızı Oda 42. Sezon finali bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kırmızı Oda 42. Bölüm İzle (Sezon Finali)!

Binnur Kaya ve Burak Sevinç’in başrolü paylaştığı Kırmızı Oda 18 Haziran Cuma akşamı 42. Bölüm sezon finaliyle izleyicisiyle buluşuyor. OGM Pictures yapımı Kırmızı Oda’ya başarılı oyuncu Merve Dizdar konuk olacak.  Yapımını OGM Pictures’e, hikâyesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait Kırmızı Oda, Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırılıyor. Tülin Özen, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, sezin Bozacı, Baran Can Eraslan’ın rol aldığı diziyi Cem Karcı yönetiyor.

O Kadın sen misin?

Mitra'ya "Babamın birlikte olduğu kadın sen misin?" diye soran Zafer, aldığı cevap karşısında şok olur ve Mitra'ya veda eder. Manolya hanıma giderek biricik eşine âşık olduğunu söyleyen Zafer, eşiyle mutlu ve huzurlu yeni bir yaşamın kapısını aralar. Zafer’den umduğunu bulamayan Mitra ise Doktor Hanım ile dertleşir ve ona "Hayat, sevilmeyi yine çok gördü bana" diyerek dert yanar. Doktor Hanım, bir kez daha yıkımın eşiğine gelen Mitra’ya neler tavsiye edecek?

Masumlar Apartmanı Gülben konuk oluyor

Farklı hikâyesi ve özgün senaryosuyla sezona damga vuran Kırmızı Oda, sezon finaliyle ekranlara ara verecek. Gelecek sezon bambaşka bir format ve iç ürperten hikâyelerle devam edecek olan Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümüne başka bir diziden konuk oyuncu katılacak. Yine bir Gülseren Budayıcıoğlu dizisi olan TRT1 yapımı Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri Kırmızı Oda'ya konuk olarak izleyiciye hoş bir sürpriz hazırlayacak. Masumlar Apartmanı dizisinde Obsesif Kompülsif Bozukluk yaşayan genç kadın Gülben, yaşadıkları sıkıntıları Doktor Hanıma anlatarak çözüm ister.  Psikolojik rahatsızlıkları olan kardeşleriyle birlikte mutsuz bir evde yaşamını sürdüren Gülben’e Doktor Hanım’ın tavsiyelerinin yer aldığı Kırmızı Oda 42. bölüm sezon finali 18 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Tv8 ekranlarında. Keyifli seyirler..

18-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar