Kırmızı Oda 58. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 58. Bölüm İzle
Tv8’de yayınlanan gerçek yaşanmış hikayelerin anlatıldığı Kırmızı Oda, uzun bir aranın ardından 28 Ocak akşamı yeniden izleyicisi ile buluşuyor. Kırmızı Oda 58. Bölümü Canlı İzle

OGM Pictures imzalı, Senaryosunu Deniz Gürlek ile Melek Seven’in kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan gerçek hayat hikayelerinden oluşmuştur. Binnur Kaya’nın başrolde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi uzun bir aradan sonra yeniden izleyicisi ile buluşuyor. 28 Ocak’ta yeni bölümü ile ekranlara gelen olan Kırmızı Oda sürpriz isimlerle sezona kaldığı yerden devam edecek. Çok izlenen Delikanlı Sadi, Erkan Petekkaya diziye yeni konular ile geri dönüyor. Ayrıca diziye Nazgül karakteriyle Melis Birkan dahil oluyor. Kırmızı Oda’nın yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen ve internet üzerinden diziyi izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladılar. Kırmızı Oda 58. Bölümü Canlı full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın



 

Kırmızı Oda Yeni Bölüm (58. Bölüm) Canlı İzle

Uzun bir aranın ardından dizi kaldığı yerden devam edecek. Kırmızı Oda 58. Bölüm’de izleyiciyi neler bekliyor?

Diziye yeniden katılan delikanlı Sadi, Geçmiş bölümlerde hikayesiyle diziye damga vurmuştu. Deli kanlı Sadi’nin doktor hanımla ve Tuna’yla buluşması, birbirlerini özlemiş olmaları dizide güzel anlar izlenmesine sebep oluyor. 


Sadi, dr hanıma bir itirafta bulunur. ‘’Ben size yalan söylemiştim’’ der. Ayrıca eşi Ezra’nın kendisini terk ettiği gerçeği ile yüzleşiyoruz.



Yeni bölümde Sadi geçmişte derin bir boşluğa neden olan babası ile yüzleşecek. Bu kararla birlikte Sadi’nin geçmiş yaşantısına dair detayların ne bir şekilde inceleneceği vurgulanırken, hapishanede yaşadıkları sonrasında yıllar geçse de yeminini tutacağı görülüyor. Sadi’nin yolda karşılaştığı Ali Baran’a silah çekmesi ise dikkatleri çekiyor.

Ayrıca Dara (Gökhan Özoğuz)’un konusu kaldığı yerden devam edecek. Dara’nın annesi onu unutmak istemesinin ardındaki gerçekler ortaya çıkacak. Yeni bölümde Dara annesini dr. Hanımla tanıştıracak onun iyileşmesi için gerekli adımları atacak.

Kırmızı Oda 57. Bölümde Neler Olmuştu?

Kırmızı Oda’nın son bölümü 24 Aralık Cuma akşamı yayınlanmışı. Son bölümünde Kırmızı Oda Pembe, Dara, Keklik’in hikayesini ekrana taşıdı. Gökhan Özoğuz’un canlandırdığı Dara ile Doktor Hanım’ın konuşmasından herkes kendine göre dersler çıkarabilir. Keklik ise geçmişle hesaplaşmaya devam ederken hikayesiyle izleyici üzerinde etki bırakmaya devam etti.

Pembe (Meltem Cumbul), Bünyamin’in oynadığı oyunu fark eder. Doktor hanıma ne yapması konusunda fikir danışan pembe, Sinan ile olan ilişkisinden de bahsetmeden geçmez.

Keklik (Ayta Sözeri), annesi Firuzan’ın (Şifanur Gül) nasıl kör olduğunu anlatır. Acı geçmiş Keklik’i yakıp kavururken kardeşi Şeref’in sevgisi Keklik’i ayakta tutan tek şey olmuştur.

Dara (Gökhan Özoğuz), abisinin hastalığından bahsetmeye devam eder. Doktor hanımın verdiği ilaçlar bir nebze olsun rahatlatmıştır.


Kırmızı Oda 58. Bölüm 28 Ocak Cuma günü saat 20:00’da TV8’de ekranlara gelecek.

28-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar