Adı Sevgi dizisinin çekimleri başladı! Adı Sevgi kadrosunda hangi oyuncular var?

Adı Sevgi dizisinin çekimleri başladı! Adı Sevgi kadrosunda hangi oyuncular var?
Yeni dizi Adı Sevgi için geri sayım başladı. Yakında ekrana gelecek Adı Sevgi dizisinin çekimlerine başlandı. Adı Sevgi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…

Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Adı Sevgi ekibi sete çıktı. Merakla beklenen dizi Atv'de yayınlanacak. Adı Sevgi ismi verilen dizi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla merak edilmeye başlandı bile. Uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından sete çıkan Adı Sevgi dizisinin castında sevilen oyuncular yer alıyor. Koliba Film imzası taşıyan yeni dizi Adı Sevgi'nin çekimlerine başlanırken yayın tarihi henüz netleşmedi. Koliba Film tarafından Atv için hazırlanan dizinin başrolünü ise sevilen iki isim paylaşıyor. Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in başrolde buluştuğu Adı Sevgi dizisinde hangi oyuncular var?

Adı Sevgi oyuncu kadrosunda kimler var?

Yayına başlamaya hazırlanan yeni dizi Adı Sevgi 2022 yılının ilk dizilerinden biri olacak. Merakla beklenen dizinin çekimlerine İstanbul'da başlandı. Oyuncu seçimleri ve mekanlar titizlikle süren bir hazırlık sonucunda netleşti. Ekranın sevilen yüzlerini bir araya getiren Adı Sevgi dizisinin yapımcılığını ise Ata Türkoğlu üstleniyor. Sadullah Celen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Adı Sevgi dizisi sıcak bir aile hikayesini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Murat Can Tura ve Filiz Alpgezmen tarafından senaryosu yazılan Adı Sevgi'nin oyuncu kadrosunda bir birinden başarılı isimler var. Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer başrolleri paylaşırken Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Hande Kaptan ve Fatih Al dizinin diğer ana karakterlerini canlandıracak.

Adı Sevgi dizisi hangi kanalda?

Ekrana gelmek için hazırlıkları süren yeni dizi Adı Sevgi için çalışmalar hızlandı. Oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye başlayan dizi için cast çalışmaları devam ediyor. Adı Sevgi ekibi ilk sahneler için bugün sete çıktı. İki genç ve başarılı oyuncunun başrolde yer aldığı Adı Sevgi'nin yayın tarihi de merak ediliyor. Atv ile anlaşma sağlayan Koliba Film çalışmalarını hızlandırırken Atv yeni döneme yeni dizilerle girmeye hazırlanıyor. Atv'nin sevilen dizilerinden biri olmaya aday olan Adı Sevgi yakında seyirciyle buluşmaya başlayacak.

28-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar