Kırmızı Oda 8. Bölüm İzle!

Kırmızı Oda 8. Bölüm İzle; 23 Ekim Cuma akşamı 8 bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın 8. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tv8 ekranlarında cuma akşamlarını kasıp kavuran reytinglerde zirveyi kaptırmamaya adeta and içmiş olan Kırmızı Oda yeni bölüm ile bu akşam yayınlanacak. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı reyting rekortmeni dizi ilk defa yaşatılan farklı formatı ile birincilikten düşmemeye kararlı. OGM Pictures tarafından yapılan, Cem Karcı yönetmenliğinde çekilen ve, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı 23 Ekim günü yeni bölümü yayınlanacak olan Kırmızı Oda 8. Bölüm İzle haberimizin canlı yayın linki ve detayları haberimizde!

KIRMIZI ODA 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı oda 8. Bölüm İzle! Tv 8 ekranlarında 23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı oda dizisinde geçen hafta Alya'nın sorunları ile yeni bir tedavi sürecine başlayan Doktor hanım, Alya'nın nöbetleri yüzünden tedavi bir türlü devam edemez. Doktor Hanım Alya ile mücadelesinde bu hafta çarpıcı bir gerçeğe ulaşacak. 

Diğer Yandan kendisine piyango vuran Salih hayatındakiş değişimi ve bu değişimi kabullenmesini Doktor hanıma bağlar. salih'in bu minneti hem bir kadının hayatını kurtaracak, hemde bir adamın psikojik yoksunluğunu giderecektir. Salih eğlenmek için gittiği mekanında kavgaya şahit olur. Kendisinin aldatıldığını düşünen Garip (Celil Nalkaçan) konsomatrislik yapan bir kızı öldürüp namusunu temizlemek ister. Bu suça göz yummak istemeyen Salih Garip'e engel olarak onu Doktor hanıma getirir. 

Garip'in karşısına geçen Doktor hanım, her zorbalığın ve her ihanetin karşısındaki kim olursa olsun bir insanın canı ile ödenmeyeceğini anlatmaya çalışacaktır. 

Bir diğer vaka ise Akif'tir. Doktor Piraye'nin ele aldığı vaka da ise Akif elindeki çöp torbasına herşeyi doldurur. Hayatındaki önemli herşeyi bir çöp torbasına sığdırarak gerçek yaşamla bağını kesmek üzeredir. Piraye hanım sorunun aile kaynaklı olduğuna ulaşacaktır. Akif'i bu duruma sokan travması nedir? Piraye'nin bir diğer hastası küçük Osman annesini kaybetmeyi kabullenememiş bunu suskunluğuna hapsetmiştir. Küçük Osman annesini sakladığı suskunluğundan çıkarabilecek mi? 

Tv8 ekranlarının reyting rekortmeni, gerçek hayat hikeyelerinin birebir yansıtıldığı Kırmızı oda 8. Bölüm izlemek için bağlantı linkini kullanabilir haberimizi okuyarak dizinin detaylarına hakim olabilirsiniz. 

23-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar